0 Kč
×
Kód: POL900102174 ID: 1644759
Autorizovaný prodejce
Autorizovaný prodejce

Chytré hodinky Polar Pacer vel. S-L - Night Black (900102174)

doprava zdarma

chytré hodinky • 1,2" MIP displej • tlačítkové ovládání • Bluetooth 5.1 • GPS, Galileo, GLONASS • akcelerometr • senzor srdečního tepu • výpočet spálených kalorií • krokoměr + měření vzdálenosti a...

Popis produktu
5 989 Kč
Nejnižší cena za posledních 30 dní:
5 259 Kč
?
u vás již 20. 5. 2024
U tohoto produktu doprava zdarma.

Doporučené služby

Pojištění prodl. záruky + 1rok 659 Kč
Pojištění prodl. záruky + 3roky 1 318 Kč
Pojištění prodl. záruky + 5let 1 737 Kč
Pojištění mobilních zařízení 1 rok 898 Kč
Pojištění mobilních zařízení 2 roky 1 377 Kč

Popis produktu

chytré hodinky • 1,2" MIP displej • tlačítkové ovládání • Bluetooth 5.1 • GPS, Galileo, GLONASS • akcelerometr • senzor srdečního tepu • výpočet spálených kalorií • krokoměr + měření vzdálenosti a rychlosti • ovládání hudebního přehrávače v telefonu • předpověď počasí • spánek • vzdálenost • notifikace • běh • turistika • cyklistika • fitness • multisport • outdoor • plavání • výdrž až 7 dní • vodotěsnost dle 50 m (5 ATM) • kompatibilní s Android/iOS

Polar Pacer S–L Polar Pacer S–L (900102174), černá


Pokud patříte mezi milovníky pohybu a běhu především, jistě oceníte možnost sjednotit svou duševní a fyzickou pohodu s chytrými sportovními hodinkami Polar Pacer, které vám umožní se rychle dostat do optimální formy v rámci zdravého životního stylu. Nabízejí mimořádně přesné měření srdečního tepu a frekvence dechu, přičemž rovněž dokážou provést přesný výpočet spálených kalorií, vyplývající z prováděných cvičení a činností. Dále zvládnou vyhodnocovat váš pokrok a pomohou s regenerací a vylepšením vašich spánkových návyků. Samozřejmostí je posléze i synchronizace hodinek s dalšími kompatibilními zařízeními a možnost sledovat hodnoty na hned několika zařízeních naráz.


Vítaný parťák pro jakékoliv sportovní vyžití


Hodinky nabízejí přes 130 sportovních režimů a dokáží měřit tep i při plavání. K dispozici mají ale také další inteligentní funkce, jako jsou například oznámení z telefonu, předpověď počasí nebo ovládání hudebního přehrávače v chytrém telefonu. Na jedno nabití zvládnou pracovat až 7 dní a zaujmou i stylovým designem s pouzdrem z tvrzeného plastu s hmotností pouhých 40 gramů.





 


Klíčové vlastnosti:


  • Chytré sportovní hodinky
  • Určeny pro náruživé běžce
  • Přesné informace o regeneraci i díky funkci Nightly Recharge
  • Měří tempo, vzdálenost, časový úsek, celkový čas, intervaly a poslouží i coby stopky
  • Podpora více než 130 různých sportů
  • Výdrž až 7 dní v režimu hodinek (100 hodin v úsporném tréninkovém režimu)
  • Asistovaný systém GPS s určením polohy přes systémy GPS, GLONASS, Galieo a QZSS
  • Notifikace z mobilního telefonu

 


Získejte spolehlivého každodenního společníka i osobního trenéra, který vám pomůže dostat se do formy, pohlídá klíčové ukazatele fyzické kondice a rovněž pomůže s regenerací vašeho organismu. To vše v úchvatném odolném těle s vodotěsností dle 5 ATM.

 


Běžte jako s větrem o závod


Chytré hodinky Polar Pacer jsou určeny všem, kteří milují sport a pohyb, ale propadli především běhu. Disponují odlehčeným, zjednodušeným provedením, spoustou pro běžce praktických funkcí a díky vestavěnému GPS modulu se s nimi na svých okruzích nikdy neztratíte. Rovněž přinesou pokročilé informace o vaší každodenní aktivitě a pomohou vylepšit spánkové návyky a s tím spojenou regeneraci organismu. Ať už se rozhodnete dělat cokoliv, Polar Pacer všechnu vaši činnost neúnavně a přesně započítají.


Polar Pacer S–L




 


Naslouchají neutuchajícímu rytmu vašeho srdce


Každé srdce je jedinečné a právě jemu na míru bylo přizpůsobeno měření srdeční frekvence, které je klíčovým ukazatelem vašeho zdraví a dobré fyzické kondice. S fúzní technologií snímače Polar Precision Prime budou veškeré údaje optického měření kombinovány s dalšími senzorovými technologiemi, které jsou schopny vyloučit jakékoliv chyby obrazu a společně poskytnout maximálně přesné měření se spolehlivými údaji.


Polar Pacer S–L




 


Odhalí tajemství vaší fyzické kondice


Chcete vědět, jak na tom jste, aniž byste museli hned vyrazit do fitka? Stačí, když se projdete a za 15 minut budete vědět vše důležité. Ukazatel VO2max vám sdělí, jak silné je vaše srdce, přičemž bere v úvahu klidovou tepovou frekvenci, její variabilitu a dále osobní údaje, jako jsou pohlaví, věk, výška, hmotnost a tréninková úroveň. Výsledky se dozvíte za několik málo minut a test nevyžaduje žádné další vybavení, jelikož získané hodnoty jednoduše průměruje s dalšími lidmi stejného věku a pohlaví.


Polar Pacer S–L




 


Nechte si poradit od personalizovaného průvodce FitSpark


FitSpark je váš personalizovaný průvodce, který na vyžádání nabídne předem připravená každodenní cvičení tak, aby přesně korespondovala s úrovní vaší regenerace a historií tréninku. Na výběr budete mít z cardio, silového či tréninku pohyblivosti. Stačí si vybrat požadované cvičení a postupovat dle pokynů na vašich hodinkách. A pokud budete potřebovat doplnit energii, funkce FuelWise se postará o to, abyste ohledně této skutečnosti obdrželi inteligentní upozornění přímo na displej svých hodinek.


Polar Pacer S–L




 


S Nightly Recharge pomohou vylepšit kvalitu vašeho spánku


Tento model je vybaven funkcí Nightly Recharge, která během spánku sleduje vaši tepovou frekvenci a dýchání. Na základě těchto dat vyhodnocuje, jak dobře se vaše tělo zregenerovalo po předchozím dni. I na základě těchto údajů pak tréninkový asistent vybírá aktivity pro následující den. Detailně podchyceny pak díky funkci Sleep Plus Stages budou i všechny 3 spánkové fáze (lehká, hluboká, REM), přičemž budete vědět, kolik času jste v jednotlivých fázích přes noc strávili.


Polar Pacer S–L




 


Zaostřete svou pozornost


Mějte parádní přehled o všem podstatném i za svižného běhu – ať už půjde o přesný čas, uběhnutou vzdálenost či notifikaci z mobilních aplikací, barevný reflexní MIP displej vám veškeré informace zobrazí maximálně přehledně – a to i na přímém slunci a oproti svým předchůdcům s až 10× vyšší energetickou účinností. A v okamžicích, kdy se vydáte do terénu, se jistě bude hodit tvrzené krycí sklo Gorilla Glass 3.0.


Polar Pacer S–L




 


Výdrž až týden na jedno nabití


Sportujte, zvládejte každodenní úlohy a žijte naplno. Váš spánek i fyzickou formu budou hodinky neustále hlídat, aniž byste je museli každý večer dávat do nabíječky. Uvnitř jejich těla je totiž ukrytá 265mAh lithium-polymerová baterie, která je zařízení na jedno nabití schopná pohánět hned 7 dní. V úsporném tréninkovém režimu se pak můžete spolehnout na výdrž až 100 hodin.


Polar Pacer S–L




 


Stanovte si cíle a pracujte na jejich splnění


Proměňte v tréninkový nástroj i svůj mobilní telefon s aplikací a webovou službou Polar Flow, zajišťující automatický záznam cvičení, shromažďující údaje o spánku i aktivitě a umožňující snadné sledování vašeho pokroku v přehledném uživatelském rozhraní. Přímo v aplikaci si pak budete moci stanovit jednotlivé cíle a posléze pracovat na jejich splnění s pomocí individuálního běžeckého plánu. Navíc si své hodinky budete moci propojit i s dalšími oblíbenými běžeckými aplikacemi typu Strava či Adidas Running.


Polar Pacer S–L

Obrázky produktů jsou pouze informativního charakteru.
Dokumentace k tomuto produktu
Návod k použití CZ Chytré hodinky Polar Pacer vel. S-L - Night Black (900102174) Zobrazit / (4.07 MB)

Technické parametry

Typ zařízení
Typ zařízení sporttestery
Displej a ciferník
Ovládání tlačítkové
Úhlopříčka displeje (palce) 1,20"
Typ krycího sklíčka Gorilla Glass
Tvar ciferníku kulatý
Typ displeje MIP (Memory-In-Pixel)
Rozlišení displeje 240 × 240
Operační systém
Operační systém vlastní OS
Kompatibilní operační systémy Android, iOS
Jazyk rozhraní čeština, angličtina, francouzština, němčina, polština, slovenština
Interní paměť 5 MB
Funkce
Funkce a monitoring aktivit budík, čas, vibrace, hudební přehrávač, měření tepové frekvence, monitor stresu, odhad VO2 max, spánek, krokoměr, měření rychlosti, měření vzdálenosti, měření dechu, upozornění na nečinnost
S reproduktorem Ne
Notifikace z telefonu e-mail, hovor, SMS, sociální sítě
Ovládání telefonu Ne
Vhodné pro aktivity běh, cyklistika, fitness, lezení, lyžování, plavání, turistika
Konektivita
NFC Ne
Typ NFC platby -
Bezkontaktní platby Ne
GPS Ano
Bluetooth 5.1
Senzory akcelerometr, krokoměr, senzor srdečního tepu
Možnosti SIM ne
Podpora přímého volání z hodinek Ne
Baterie
Kapacita akumulátoru 273,00 mAh
Běžná výdrž baterie 1,50 dní
Maximální výdrž baterie 7,00 dní
Možnost nabíjení - konektor dock
Provedení a Odolnost
Odolnost vodotěsné dle 50 m (5 ATM)
Určení dámské, pánské, sportovní, unisex
Velikost na zápěstí s obvodem 125 - 220 mm
Barva řemínku černá
Šířka řemínku 20 mm
Materiál pouzdra plast
Barva pouzdra černá
Další parametry
Záruka 24 měsíců
Kód výrobce 900102174
Značka kvality dTest Ne
Značky Polar
Rozměry výrobku
Šířka výrobku 4.5 cm
Výška výrobku 4.5 cm
Hloubka výrobku 1.1 cm
Hmotnost výrobku 0.0 kg
Rozměry balení
Šířka výrobku 8.7 cm
Výška výrobku 10.5 cm
Hloubka výrobku 8.2 cm
Hmotnost výrobku 0.2 kg

Uživatelské recenze - Chytré hodinky Polar Pacer vel. S-L - Night Black (900102174)

Uvedené recenze jsou ověřené a jsou nezávislým názorem našich zákazníků, kteří si toto zboží zakoupili.

Průměrné hodnocení tohoto produktu

0
(0%)

Hodnotilo 0 uživatelů

Technické parametry

Typ zařízení sporttestery
Ovládání tlačítkové
Úhlopříčka displeje (palce) 1,20"
Typ krycího sklíčka Gorilla Glass
Tvar ciferníku kulatý
Typ displeje
MIP (Memory-In-Pixel)
Rozlišení displeje
240 × 240
Operační systém
vlastní OS
Kompatibilní operační systémy
Android, iOS
Jazyk rozhraní čeština, angličtina, francouzština, němčina, polština, slovenština
Interní paměť
5 MB
Funkce a monitoring aktivit budík, čas, vibrace, hudební přehrávač, měření tepové frekvence, monitor stresu, odhad VO2 max, spánek, krokoměr, měření rychlosti, měření vzdálenosti, měření dechu, upozornění na nečinnost
S reproduktorem
Ne
Notifikace z telefonu
e-mail, hovor, SMS, sociální sítě
Ovládání telefonu
Ne
Vhodné pro aktivity běh, cyklistika, fitness, lezení, lyžování, plavání, turistika
NFC
Ne
Typ NFC platby -
Bezkontaktní platby
Ne
GPS
Ano
Bluetooth
5.1
Senzory akcelerometr, krokoměr, senzor srdečního tepu
Možnosti SIM
ne
Podpora přímého volání z hodinek Ne
Kapacita akumulátoru
273,00 mAh
Běžná výdrž baterie 1,50 dní
Maximální výdrž baterie
7,00 dní
Možnost nabíjení - konektor dock
Odolnost vodotěsné dle 50 m (5 ATM)
Určení dámské, pánské, sportovní, unisex
Velikost na zápěstí s obvodem 125 - 220 mm
Barva řemínku černá
Šířka řemínku 20 mm
Materiál pouzdra plast
Barva pouzdra černá
Záruka 24 měsíců
Kód výrobce 900102174
Značka kvality dTest
Ne
Značky Polar
Šířka výrobku 4.5 cm
Výška výrobku 4.5 cm
Hloubka výrobku 1.1 cm
Hmotnost výrobku 0.0 kg
Šířka výrobku 8.7 cm
Výška výrobku 10.5 cm
Hloubka výrobku 8.2 cm
Hmotnost výrobku 0.2 kg
Dokumentace k tomuto produktu
Návod k použití CZ Chytré hodinky Polar Pacer vel. S-L - Night Black (900102174) Zobrazit / (4.07 MB)