0 Kč
×
Kód: ETA002890130 ID: 1647876
Autorizovaný prodejce
Autorizovaný prodejce

Kuchyňský robot ETA Gratus di Vetro 0028 90130

Znáte z TV doprava zdarma

kuchyňský robot • příkon 1 200 W • strouhání, hnětení, mixování, sekání, šlehání, mlýnek na maso, lis na ovoce, citrusovač, loupač česneku, tvořítko na cukroví, válení těsta, krájení těstovin,...

Popis produktu
19 999 Kč
Nejnižší cena za posledních 30 dní:
19 999 Kč
?
u vás již 5. 5. 2024
rychlart do 30 minut
U tohoto produktu doprava zdarma.

Doporučené služby

Pojištění prodl. záruky + 1rok 2 200 Kč
Pojištění prodl. záruky + 3roky 4 400 Kč
Pojištění prodl. záruky + 5let 5 800 Kč

Popis produktu

kuchyňský robot • příkon 1 200 W • strouhání, hnětení, mixování, sekání, šlehání, mlýnek na maso, lis na ovoce, citrusovač, loupač česneku, tvořítko na cukroví, válení těsta, krájení těstovin, brousek nožů • celokovová konstrukce • planetární systém míchání • skleněná mísa 5 litru s držadly • nerez nádoba 3,5 litru s víkem • mixér 1,4 litru • plynulá regulace výkonu • pulzní spínač • kuchařka Šéfkuchař robot • bezpečnostní systém • 1,35m přívodní kabel • hmotnost: 21,68 kg • V × Š × H: 35,5 × 25,8 × 38,0 cm

 Přečtěte si naši recenzi kuchyňského robota ETA Gratus di Vetro.

Kuchyňský robot ETA Gratus di vetro, tyrkysováETA Gratus di Vetro 0028 90130 


Značka ETA přichází s opravdovým designovým kouskem, a to s kuchyňským robotem ETA Gratus di Vetro 0028 90130. Jeho unikátní skleněná mísa byla navržena podle známého českého designéra a sochaře Ronyho Plesla a kombinuje v sobě špičkový design a ten nejkvalitnější český křišťál. Robot však umí mnohem víc, než jen ozdobit vaši kuchyni.


Moderně, stylově, jednoduše


příkonem 1 200 W udrží ETA Gratus di Vetro nastavené otáčky i při velkém zatížení. Masivní celokovové provedení mu zajistí dlouhou životnost. A obstojí ve všech kulinářských výzvách! Zvládne šlehat, mixovat, hnětat, strouhat, mísit, namlít maso, naplnit uzeniny, vyrobit těstoviny, suroviny nasekat i nadrtit, nabrousit nože a mnoho dalšího.


Kuchyňský robot ETA Gratus di Vetro 0028 30130




 


Klíčové vlastnosti:


  • Limitovaná edice kombinující špičkový design a ten nejkvalitnější český křišťál
  • Masivní celokovové provedení zajišťuje dlouhou životnost a dobrou stabilitu při provozu
  • Výkonný 1 200W motor se stabilizátorem
  • Planetární systém míchání pro kvalitnější a systematičtější zpracování obsahu nádoby
  • Možnost nastavení optimální výšky nástavců pro práci s menším množstvím surovin 
  • Široká škála příslušenství pro multifunkční využití

 


Kuchyňský robot ETA Gratus di Vetro v sobě kombinuje špičkový design a ten nejkvalitnější český křišťál.  

 


Kuchyňský robot s příběhem


 Hnětací mísa i skleněný mixér vzešly z návrhu Ronyho Plesla. Rony Plesl patří mezi uznávané umělce v oboru skleněné plastiky jak u nás, tak i v zahraničí. Ve své tvorbě často vychází z tradic a design rád propojuje s příběhem. Samotné výroby se chopila technologicky progresivní sklárna Bomma. Špičkoví skláři z této sklárny pracují s těmi nejmodernějšími technologiemi a zároveň se opírají o tradice sklářství v Česku




 


Dokonalý navenek i uvnitř


Není to jen výjimečný design. Srdcem Gratusu di Vetro je velmi výkonný motor s příkonem 1 200 W se stabilizátorem, který udrží nastavené otáčky i při opravdu velkém zatížení. Otáčky lze regulovat podle aktuálních potřeb, nebo zvolit pulzní režim pro maximální rychlost. Další předností je jeho odolnost díky masivnímu celokovovému provedení. Tím je zajištěna dlouhá životnost i stabilita při práci. Bezpečnou práci s robotem doplňují protiskluzové nožičky, tepelná pojistka pro ochranu před přetížením a bezpečnostní systém výkyvného ramene. Ten zabrání nechtěnému spuštění při výměně nástavců nebo doplňování surovin. 





 


Nabídka metliček v balení


V balení kuchyňského robota ETA Gratus di Vetro naleznete 2 sady metliček. Mísící metličku, šlehací metlu a hnětací hák pro nerezovou mísu, které mají bílé ochranné kryty a delší hřídel. Druhou sadu pro mísu skleněnou poznáte podle šedého ochranného krytu a kratší hřídele. I sada pro skleněnou mísu obsahuje mísící metlu, hnětací hák a šlehací metličku. Ať už se pustíte do jakéhokoli těsta, bude vždy zpracováno dokonale díky planetárnímu systému míchání. Ten suroviny promíchá tak poctivě, že nebudou zůstávat na stěnách mísy.


Šlehací metla Hnětací hák Mísící metla
  Šlehací metlu využijete pro krémy, šlehačky a pomazánky. Hnětací hák vám usnadní práci při přípravě kynutých, chlebových a hutných těst Mísící metla se skvěle hodí na přípravu dortů a piškotových těst.

 




 


Je libo domácí těstoviny?


Ty nejchutnější těstoviny jako z Itálie připravíte raz dva! Součástí výbavy robota jsou i nástavce na těstoviny. Chytrý nástavec na válení těsta vám během pár okamžiků připraví těsto o tloušťce přesně podle vašich představ. Pak už je jen na vás, jestli je proměníte v lasagne, raviolli, cannelloni nebo využijete kráječ na úzké nudle a pochutnáte si třeba na oblíbených trenette.


Kuchyňský robot ETA Gratus di Vetro, těstoviny




 


Připravte si smoothie a čerstvé šťávy


Pro milovníky smoothie se výborně uplatní mixér se skleněnou nádobou o objemu 1,4 l. Výkonný motor zpracuje vše dokonale do naprosto hladké konzistence. A to nejen šťávy, ale i různé omáčky a pyré. Unikátní skleněná nádoba je vyrobena z vysoce odolného českého skla, nepohlcuje pachy a barvy mixovaných potravin. Pomocí lisu si můžete připravit čerstvé šťávy z bobulovin, ovoce i zeleniny. Multifunkční sekáček se nezalekne ovoce, zeleniny či sýrů. Snadno také namele mák, kávu, ořechy, koření či sušené bylinky. Obstojí také při výrobě marinád, pesta, pyré, dresinků a dětské výživy. 





 


Seká, strouhá i mele!


 Mezi příslušenství robotu patří nástavec na strouhání se 6 výměnnými diskovými struhadly. Nastrouhejte si zeleninu, ovoce, brambory, sýry a spoustu dalšího snadno a rychle. Domácí bramboráky, salát Coleslaw i strouhanka tak budou připraveny bleskově. S robotem ETA Gratus di Vetro si připravíte i čerstvě mleté maso, a to díky velkému mlýnku se čtyřmi hrubostmi mletí. Snadno tak namelete maso na domácí tatarák, burgery i do klobásek. Ty si navíc s nástavcem na výrobu uzenin můžete klidně rovnou naplnit. Mlýnku nechybí ani nástavec na výrobu Kebbe a tvořítko na vánoční cukroví.


ETA Gratus di Vetro 0028 90130, masomlýnek




 


Připravte si smoothie a čerstvé šťávy


 Pomocí lisu si můžete připravit čerstvé šťávy z bobulovin, ovoce i zeleniny. Výbavou lisu jsou dvě sítka a nádobka na šťávu o objemu 0,8 l. V neposlední řadě je tu citrusovač na šťávy z citrusových plodů.


Kuchyňský robot ETA Gratus di Vetro 0028 90130, lis na ovoce, citrusovač




 


Perfektně nabroušené nože


Součástí balení robota ETA Gratus di Vetro je i brousek na nože, který zajistí perfektní nabroušení všech kovových nožů ve vaší kuchyni. Poradí si jak s nerezovými, tak i s těmi nejkvalitnějšími z tvrzené oceli. 





 


2 mísy jsou lepší než 1


 ETA Gratus di Vetro doprovází hned 2 mísy! Skleněnou mísu o objemu 5 litrů s postranními držadly, která pojme až 2,5 kg těsta. Mísa je vyrobena z vysoce odolného českého skla, které neabsorbuje vůni, chuť ani barvu potravin a je BPA free. Druhá, menší nerezová mísa o objemu 3,5 litru s víkem se zase snadno a šikovně vleze do lednice.





 


Nápadům se meze nekladou!


Nechte se inspirovat Ronym Pleslem a skleněnou nádobu využijte například na chlazení šampaňského, květiny nebo dort se svíčkami. Určitě zazáříte před hosty na jakékoli oslavě či párty.


kuchyňský robot ETA Gratus di Vetro 0028 90130, dárek




 


Kuchařka jako dárek


Jako dárek ke kuchyňskému robotu ETA Gratus di Vetro 0028 90130 obdržíte kuchařku Šéfkuchař robot, se kterou vykouzlíte báječné pokrmy pro jakoukoli příležitost.


 




 


Bohatá nabídka příslušenství


Na co všechno se můžete těšit? Robot Gratus di Vetro doprovází skleněná mísa o objemu 5 l s držadly pro bezpečnou manipulaci. Nerezová mísa o objemu 3,5 litru s víkem pro pohodlné skladování například v lednici. Skleněný mixér o objemu 1,4 l, který nepohlcuje pachy a barvy mixovaných potravin. Hnětací háky, mísící i šlehací metličkyNástavec na strouhání se 6 diskovými struhadly spolu s převodovkou. Mlýnek na maso o průměru 62 mm se 4 mlecími destičkami různých velikostí, nástavec na výrobu uzenin, nástavec na výrobu Kebbe i tvořítko na cukroví. Tim bohatá nabídka příslušenství nekončí, v balení naleznete i lis na bobuloviny, ovoce a zeleninu, citrusovač, brousek nožů, sekáček potravin. Také nástavec na loupání česneku, nástavec na válení těsta i kráječ na úzké nudle





 


Dokoupitelné příslušenství


 Kuchyňský robot ETA Gratus di Vetro je vybaven opravdu širokou škálou příslušenství. A pokud i tohle všechno by pro vás bylo málo, nabízí další možnosti rozšíření. K robotu si tak můžete dokoupit flexi metličku na krémy a lehká těsta, hák pro bezlepkové těstokráječ na široké nudle (Tagliatelle), nástavec na výrobu špagettvořítka na těstoviny (5 typů), nástavec na krájení kostiček (použitelný pouze s ETA002895030 + převodovka ETA002899999), mlýnek na obiloviny, luštěniny a rýži, mlýnek na mák, nástavec na výrobu zmrzliny, spiralizér, louskáček ořechůvakuovačku a vakuový box.





 


Sběratelský kousek, který vydrží 


Na kuchyňský robot ETA Gratus di Vetro si můžete zdarma prodloužit záruku až na 10 let. Stačí se zaregistrovat na stránkách značky. Tento designerský kousek vám tak bude dělat radost dlouhá léta.

Obrázky produktů jsou pouze informativního charakteru.
Dokumentace k tomuto produktu
Produktový list Kuchyňský robot ETA Gratus di Vetro 0028 90130 Zobrazit / (367.9 kB)
Návod k použití CZ Kuchyňský robot ETA Gratus di Vetro 0028 90130 Zobrazit / (9.91 MB)

Technické parametry

Další parametry
Záruka 24 měsíců
Planetární systém míchání Ano
Objem hlavní nádoby 5,00 l
Ovládání mechanické – knoflíkové
Počet rychlostí 6
Pulzní spínač Ano
Plynulá regulace rychlosti Ano
Příkon robota 1200 W
Materiál nádoby sklo
Značka kvality dTest Ne
Retro Ne
Příslušenství v balení flexi metla, hnětací hák, lis na citrusy, míchací metla, mixér, mlýnek na maso, odšťavňovač, průběhový krouhač, sekací nůž, šlehací metla, tvořítko na cukroví, tvořítko na těstoviny
Speciální funkce plnění uzenin
Typ robota pákový
Modelová řada gratus
Materiál kov
Barva zelená
Značky ETA
Rozměry výrobku
Šířka výrobku 39.0 cm
Výška výrobku 35.5 cm
Hloubka výrobku 28.0 cm
Hmotnost výrobku 21.7 kg
Rozměry balení
Šířka výrobku 88.0 cm
Výška výrobku 40.5 cm
Hloubka výrobku 51.5 cm
Hmotnost výrobku 26.0 kg

Uživatelské recenze - Kuchyňský robot ETA Gratus di Vetro 0028 90130

Uvedené recenze jsou ověřené a jsou nezávislým názorem našich zákazníků, kteří si toto zboží zakoupili.

Průměrné hodnocení tohoto produktu

4.7
(94%)

Hodnotilo 26 uživatelů

Hodnocení zákazníků

Petra
26.02.2024 - 20:12
100 %

jsem nadšená

Celková spokojenost
Jan
01.02.2024 - 11:02
100 %

super pomocnik

Celková spokojenost
Pavla
20.01.2024 - 10:25
100 %

Robot je super ??

Celková spokojenost
Jiří
23.12.2023 - 10:48
100 %

Od pořízení je v provozu každý den a je to skvělý pomocník

Celková spokojenost
Libor
21.12.2023 - 10:37
100 %

Velmi spokojeni

Celková spokojenost
Jana
21.12.2023 - 10:37
100 %

Úžasný přístroj, hodně dlouho jsem se rozmýšlela, ale tohohle krasavce jsem musela mít. Skvělý pomocník.

Celková spokojenost
Věra
19.12.2023 - 10:57
100 %

Produkt používám krátkou dobu, ale zatím jsem velice spokojená.

Celková spokojenost
Vít
15.12.2023 - 09:58
100 %

Vše ok

Celková spokojenost
František
13.12.2023 - 10:23
100 %

Velmi spokojení. Zatím není co vytýkat.

Celková spokojenost
Marie
13.12.2023 - 10:23
60 %

Ještě jsem všechny funkce neodzkoušela, zašlete dotazník později.

Celková spokojenost
Ivona
12.12.2023 - 10:04
100 %

Velká spokojenost

Celková spokojenost
Lukáš
08.12.2023 - 09:51
100 %

Super zpracování i design

Celková spokojenost
Josef
16.11.2023 - 10:05
100 %

Jede, co víc si přát.

Celková spokojenost
Marie
17.10.2023 - 19:35
100 %

Super

Celková spokojenost
Taťana
14.10.2023 - 19:34
100 %

Jsem spokojena

Celková spokojenost
Další hodnocení

Příslušenství

Lock&lock 1,3 l
Lock&lock 1,3 l
107 Kč
Maxxo VM Comfort
Maxxo VM Comfort
1 589 Kč
Lock&lock 1 l
Lock&lock 1 l
102 Kč
ETA 0028 00010
ETA 0028 00010
399 Kč
Lock&lock 0,3 l
Lock&lock 0,3 l
78 Kč
Maxxo VM Optima
Maxxo VM Optima
1 799 Kč
Lock&lock HPL817
Lock&lock HPL817
139 Kč
Lock&lock 0,5 l
Lock&lock 0,5 l
66 Kč
ETA Mari 5770 90000
ETA Mari 5770 90000
459 Kč
ETA 0028 96000
ETA 0028 96000
1 499 Kč
ETA 0028 00031
ETA 0028 00031
399 Kč
Tescoma MONTI 0.8 l
Tescoma MONTI 0.8 l
269 Kč
ETA 0028 00041
ETA 0028 00041
199 Kč
Tescoma MONTI 1,8 l
Tescoma MONTI 1,8 l
239 Kč
Tescoma MONTI 1,4 l
Tescoma MONTI 1,4 l
299 Kč
ETA 0028 00250
ETA 0028 00250
599 Kč
ETA 0030 00215
ETA 0030 00215
159 Kč
ETA 0030 00340
ETA 0030 00340
299 Kč
ETA 0028 99999
ETA 0028 99999
999 Kč
ETA 0028 00720
ETA 0028 00720
99 Kč
ETA 0028 00800
ETA 0028 00800
99 Kč
ETA 0028 00810
ETA 0028 00810
199 Kč
ETA 0028 00820
ETA 0028 00820
349 Kč
Tescoma Airstop 1 l
Tescoma Airstop 1 l
229 Kč
ETA 0028 00840
ETA 0028 00840
349 Kč
ETA 0028 00850
ETA 0028 00850
349 Kč
Tescoma Airstop 2 l
Tescoma Airstop 2 l
419 Kč
ETA 0028 00860
ETA 0028 00860
349 Kč
ETA 0028 00870
ETA 0028 00870
349 Kč
ETA 0028 00880
ETA 0028 00880
349 Kč
ETA 0028 00811
ETA 0028 00811
199 Kč
ETA 0028 99002
ETA 0028 99002
1 199 Kč
ETA 0028 98030
ETA 0028 98030
1 599 Kč
ETA 0028 95070
ETA 0028 95070
499 Kč
ETA 0028 00021
ETA 0028 00021
247 Kč
ETA 0028 00032
ETA 0028 00032
399 Kč
ETA 0028 00680
ETA 0028 00680
159 Kč
Zobrazit více příslušenství
Zobrazit méně příslušenství
Petra
26.02.2024 - 20:12
100 %

jsem nadšená

Celková spokojenost

Technické parametry

Záruka 24 měsíců
Planetární systém míchání
Ano
Objem hlavní nádoby 5,00 l
Ovládání
mechanické – knoflíkové
Počet rychlostí 6
Pulzní spínač
Ano
Plynulá regulace rychlosti
Ano
Příkon robota 1200 W
Materiál nádoby sklo
Značka kvality dTest
Ne
Retro
Ne
Příslušenství v balení flexi metla, hnětací hák, lis na citrusy, míchací metla, mixér, mlýnek na maso, odšťavňovač, průběhový krouhač, sekací nůž, šlehací metla, tvořítko na cukroví, tvořítko na těstoviny
Speciální funkce plnění uzenin
Typ robota pákový
Modelová řada gratus
Materiál kov
Barva zelená
Značky ETA
Šířka výrobku 39.0 cm
Výška výrobku 35.5 cm
Hloubka výrobku 28.0 cm
Hmotnost výrobku 21.7 kg
Šířka výrobku 88.0 cm
Výška výrobku 40.5 cm
Hloubka výrobku 51.5 cm
Hmotnost výrobku 26.0 kg
Dokumentace k tomuto produktu
Produktový list Kuchyňský robot ETA Gratus di Vetro 0028 90130 Zobrazit / (367.9 kB)
Návod k použití CZ Kuchyňský robot ETA Gratus di Vetro 0028 90130 Zobrazit / (9.91 MB)