Datart odstartoval svou velkou vánoční soutěž

16.11.2011

Všichni zájemci o splněné vánoční přání se mohou účastnit velké soutěže s názvem Ježíškův vánoční seznam a v případě úspěchu si tak nadělit pod stromeček vybranou spotřební elektroniku v celkové hodnotě přesahující 350 000 Kč.

Soutěžící si vyberou svůj vysněný dárek a v rámci soutěže pak sbírají speciální body - vánoční ozdoby pro svůj osobní vánoční stromek, přičemž na počtu ozdob závisí jeho velikost a krása. Majiteli nejvyššího stromku pak bude splněno jeho vánoční přání, s prázdnou ale neodejdou ani další nejhezčí stromky. Datart ale v rámci své soutěže nezapomíná ani na potřebné - a proto budou soutěžící získávat své ozdoby i za finanční dary pro vybrané charitativní organizace.

Soutěžící musí nejprve navštívit webovou stránku vanocni.datart.cz, kde se seznámí s pravidly soutěže, zaregistruje - a hlavně si vybere svůj vysněný dárek z nabídky e-shopu Datart.cz, a to až do hodnoty 25 000 korun. Následně bude vygenerována jeho osobní stránka, na které bude možné sledovat růst a stav jeho osobního vánočního stromku. Stromek bude prospívat podle toho, jak se soutěžícímu bude dařit sbírat soutěžní body - vánoční ozdoby, ty přitom může získat mnoha různými způsoby.

Vánoční ozdoby mohou soutěžícímu posílat návštěvníci jeho soutěžní stránky, vyplatí se proto do soutěže zapojit co nejvíce přátel a kamarádů a dát jim vědět o svém úsilí třeba prostřednictvím speciální facebookové aplikace. Pokud přijmou pozvání soutěžícího do této aplikace, znamená to pro něj zisk daších ozdob. Ozdoby soutěžícímu mohou ale posílat i prostřednictvím mobilní aplikace eDatart, určené pro smartphony systémů iOS a Android. Ozdoby může soutěžící sbírat přímo prostřednictvím mobilní aplikace také sám: každý den budou na prodejnách Datartu dostupné speciální soutěžní QR kódy, které stačí touto aplikací naskenovat a získat tak další ozdoby. Ozdoby získají soutěžící také za nákupy v Datartu, přičemž použít je možné až půl roku staré účtenky.

V neposlední řadě pak soutěžící mohou získat vánoční ozdoby za zaslání finančního daru vybraným prověřeným charitativním organizacím, konkrétně Nadaci Jedličkova ústavu, Fondu ohrožených dětí o.s. a Nadaci rozvoje občanské společnosti. Datart je tak přesvědčen, že kromě zábavy při soutěžení a případně i samotných výher si všichni soutěžící odnesou ze soutěže hlavně dobrý pocit, že v předvánočním čase společně pomohli dobré věci. Soutěž byla zahájena 11. listopadu a potrvá až do 19. prosince, stále je tedy možné do ní vstoupit s velikou naděj na úspěch.