nůž • 18 cm • materiál: nerezová ocel • ergonomická rukojeť • lze mýt v myčce • technologie Ice Force – nůž s čepelí chlazenou na –120 °C pro mimořádné zachování ostrosti a dlouhodobě optimální krájení
japonský kuchyňský nůž Santoku • určený pro krájení, drcení a sekání masa, zeleniny a ryb • extrémní tvrdost a dlouhá životnost • délka čepele/nože: 178/313 mm • materiál čepele: damascénská ocel • materiál rukojeti: javorové dřevo
kuchyňský nůž • univerzální použití • velmi ostrá čepel • délka čepele 17 cm • čepel z vrstvené damascénské oceli • vysoká čepel pro přenášení surovin rovnou do hrnce • rukojeť z laminátového materiálu Micarta
kuchyňský nůž • univerzální použití • velmi ostrá čepel • délka čepele 13 cm • čepel z vrstvené damascénské oceli • vysoká čepel pro přenášení surovin rovnou do hrnce • rukojeť z laminátového materiálu Micarta
kuchyňský nůž • univerzální použití • velmi ostrá čepel • délka čepele 13 cm • čepel z vrstvené damascénské oceli • rukojeť z laminátového materiálu Micarta