Kód: ETA314700020 ID: 1698563
Autorizovaný prodejce
Autorizovaný prodejce

Nádoba ETA pekárny zlatá 3147 00020

4.6 (5)
4.6 z 5
Hodnotilo 5 zákazníků
5 *
4x
4 *
0x
3 *
1x
2 *
0x
1 *
0x
Zobrazit všechny recenze (5)

nádoba • pro pekárny ETA Crustum II 2150 / Harmony II 2149 / Delicca II 7149 / Duplica II 3147 • madlo • nepřilnavá povrchová úprava • 1 kus v balení

Popis produktu
799 Kč
Nejnižší cena za posledních 30 dní:
799 Kč
?
u vás již 30. 3. 2025

Hodnocení a recenze

Uvedené recenze jsou ověřené a jsou nezávislým názorem našich zákazníků, kteří si toto zboží zakoupili.
4.6 z 5
Hodnotilo 5 zákazníků

Při výpočtu celkového hodnocení produktu nepoužíváme pouze jednoduchý průměr. Zohledňujeme např. také aktuálnost a důvěryhodnost recenze.

Filtr

Dle hodnocení

  • 5
  • zákaznických recenzí
4.6 z 5
Hodnotilo 5 zákazníků

Při výpočtu celkového hodnocení produktu nepoužíváme pouze jednoduchý průměr. Zohledňujeme např. také aktuálnost a důvěryhodnost recenze.

Filtry:
5 výsledků
Od nejužitečnějších
Od nejužitečnějších Od nejnovějších
Jarmila S.
Jarmila S. Ověřený nákup Ověřený nákup Zkopírovat Zkopírováno.
Zakoupeno na datart.cz
5
  • Hodnoceno: 18. 3. 2025

Je o něco nižší a širší ale jinak vše v pořádku .

  • dobře se vyklápí
Barbora
Barbora Ověřený nákup Ověřený nákup Zkopírovat Zkopírováno.
Zakoupeno na eta.cz
5
  • Hodnoceno: 13. 7. 2024

Velká spokojenost, výrobek funguje, jak má.

Jaroslav
Jaroslav Ověřený nákup Ověřený nákup Zkopírovat Zkopírováno.
Zakoupeno na eta.cz
5
  • Hodnoceno: 11. 7. 2024

Petr
Petr Ověřený nákup Ověřený nákup Zkopírovat Zkopírováno.
Zakoupeno na datart.cz
5
  • Hodnoceno: 19. 4. 2024

S produktem jsem spokojen, ale není dobře technicky dořešeno pouzdrem hnané hřídele hnětení, kdy se zasekne, životnost dílu není moc dlouhá, je to technický problém výrobce ETA. Proto jsem tento produkt musel dokoupit jako nový díl.

Zdeněk
Zdeněk Ověřený nákup Ověřený nákup Zkopírovat Zkopírováno.
Zakoupeno na eta.cz
3
  • Hodnoceno: 7. 2. 2024

Docela široká forma, hnětací háky jsou naopak malé a nedostanou se více ke stěnám formy, tím pádem zůstává některé těsto (podle konzistence) u stěn formy.

  • Předcházející
  • 1
  • Další

Poradna

Otázky a odpovědi

Zatím zde nejsou žádné dotazy.

Buďte první a zeptejte se nás.

Obvykle odpovídáme do 24 hodin.