0 Kč
×
Kód: PAGCPAPP15 ID: 1725675
Autorizovaný prodejce
Autorizovaný prodejce

Tvrzené sklo PanzerGlass Camera Protector na Apple iPhone 15/15 Plus (1136)

Nejnovější smartphony jsou vybaveny stále výkonnějšími kamerovými systémy. Všechna tato pokročilá technologie je však k ničemu, pokud poškrábete nebo prasknete čočky, které by na budoucích...

Popis produktu
298 Kč
Nejnižší cena za posledních 30 dní:
297 Kč
?
u vás již 18. 5. 2024

Popis produktu

Nejnovější smartphony jsou vybaveny stále výkonnějšími kamerovými systémy. Všechna tato pokročilá technologie je však k ničemu, pokud poškrábete nebo prasknete čočky, které by na budoucích fotografiích zanechaly trvalé jizvy. S PanzerGlass™ PicturePerfect Camera Lens Protector jsou objektivy vašeho fotoaparátu v bezpečí před náhodnými pády na kamennou podlahu, nárazy do ostrých rohů a skřípavým polibkem klíčů ve vaší kapse. A pokud se obáváte, že dodatečná ochrana způsobí zkreslení obrazu, můžete být v klidu: tento chránič objektivu fotoaparátu neovlivňuje čistotu objektivu ani kvalitu fotografií – jen vám dává trochu větší klid. PicturePerfect Camera Lens Protector chrání a prodlužuje životnost vašeho telefonu, takže jej jednoho dne můžete předat někomu jinému, kdo ho bude milovat stejně jako vy. To je jeden ze způsobů, jak pracovat na udržitelnější budoucnosti. Dalším je použití menšího množství obalů: U tohoto chrániče objektivu fotoaparátu se nám podařilo zmenšit papírový obal přibližně o 20 % ve srovnání s předchozími modely. A stejně jako všechny naše produkty se dodává v recyklovatelné krabičce s certifikací FSC™.

Nejnovější smartphony jsou vybaveny stále výkonnějšími kamerovými systémy. Všechna tato pokročilá technologie je však k ničemu, pokud poškrábete nebo prasknete čočky, které by na budoucích fotografiích zanechaly trvalé jizvy. S PanzerGlass™ PicturePerfect Camera Lens Protector jsou objektivy vašeho fotoaparátu v bezpečí před náhodnými pády na kamennou podlahu, nárazy do ostrých rohů a skřípavým polibkem klíčů ve vaší kapse. A pokud se obáváte, že dodatečná ochrana způsobí zkreslení obrazu, můžete být v klidu: tento chránič objektivu fotoaparátu neovlivňuje čistotu objektivu ani kvalitu fotografií – jen vám dává trochu větší klid.

PicturePerfect Camera Lens Protector chrání a prodlužuje životnost vašeho telefonu, takže jej jednoho dne můžete předat někomu jinému, kdo ho bude milovat stejně jako vy. To je jeden ze způsobů, jak pracovat na udržitelnější budoucnosti. Dalším je použití menšího množství obalů: U tohoto chrániče objektivu fotoaparátu se nám podařilo zmenšit papírový obal přibližně o 20 % ve srovnání s předchozími modely. A stejně jako všechny naše produkty se dodává v recyklovatelné krabičce s certifikací FSC™.
Obrázky produktů jsou pouze informativního charakteru.

Technické parametry

Další parametry
Záruka 24 měsíců
Kód výrobce 1136
Určeno pro model telefonu Apple iPhone 15, Apple iPhone 15 Plus
Typ tvrzené sklo na čočku
Pro značku Apple
Určeno pro mobilní telefon
Značky PanzerGlass
Rozměry výrobku
Šířka výrobku 10.5 cm
Výška výrobku 12.0 cm
Hloubka výrobku 2.0 cm
Hmotnost výrobku 0.1 kg
Rozměry balení
Šířka výrobku 11.3 cm
Výška výrobku 13.0 cm
Hloubka výrobku 3.0 cm
Hmotnost výrobku 0.1 kg

Uživatelské recenze - Tvrzené sklo PanzerGlass Camera Protector na Apple iPhone 15/15 Plus (1136)

Uvedené recenze jsou ověřené a jsou nezávislým názorem našich zákazníků, kteří si toto zboží zakoupili.

Průměrné hodnocení tohoto produktu

0
(0%)

Hodnotilo 0 uživatelů

Technické parametry

Záruka 24 měsíců
Kód výrobce 1136
Určeno pro model telefonu
Apple iPhone 15, Apple iPhone 15 Plus
Typ tvrzené sklo na čočku
Pro značku Apple
Určeno pro mobilní telefon
Značky PanzerGlass
Šířka výrobku 10.5 cm
Výška výrobku 12.0 cm
Hloubka výrobku 2.0 cm
Hmotnost výrobku 0.1 kg
Šířka výrobku 11.3 cm
Výška výrobku 13.0 cm
Hloubka výrobku 3.0 cm
Hmotnost výrobku 0.1 kg