0 Kč
×
Kód: PAGHOOAPP15 ID: 1725677
Autorizovaný prodejce
Autorizovaný prodejce

Tvrzené sklo PanzerGlass HoOps Camera Protector na iPhone 15 /15 Plus (1138)

Žádné "Oops!" s HoOps! Ochranné kroužky na objektiv fotoaparátu PanzerGlass™ Hoops chrání objektivy fotoaparátu před náhodným pádem na tvrdou kamennou podlahu, nárazem do ostrého rohu a před vrzavým...

Popis produktu
314 Kč
Nejnižší cena za posledních 30 dní:
313 Kč
?
u vás již 18. 5. 2024

Popis produktu

Žádné "Oops!" s HoOps! Ochranné kroužky na objektiv fotoaparátu PanzerGlass™ Hoops chrání objektivy fotoaparátu před náhodným pádem na tvrdou kamennou podlahu, nárazem do ostrého rohu a před vrzavým polibkem klíčů v kapse. Optické kroužky s tenkým profilem jsou vybaveny sklem odolným proti poškrábání a nárazům a černým hliníkovým rámem, který vaše čočky nejen chrání, ale také skvěle vypadá. A pokud se obáváte zkreslení obrazu, můžete být v klidu: kroužky nemají vliv na čistotu objektivů ani kvalitu fotografií - jen vám poskytnou větší klid. Ochranné kroužky jsou navrženy pro snadnou aplikaci a dokonalé uchycení. Jsou vybaveny silikonovým lepidlem podél okrajů a dodávají se se snadno použitelným aplikátorem, díky němuž je instalace tak jednoduchá, že ji většina lidí zvládne na první pokus! A nezapomeňte: Po instalaci kroužků se už nikdy nebudete bát, že vám telefon spadne na nechráněný fotoaparát. Hoops kroužky chrání a prodlužují životnost telefonu, abyste ho jednoho dne mohli předat někomu dalšímu, kdo ho bude milovat stejně jako vy. Je to nový koloběh života telefonu. Tím, že prodlužujeme životnost našich zařízení, oddalujeme nutnost výroby nových zařízení. Je to jeden ze způsobů, jak se dopracovat k udržitelnější budoucnosti. A aby toho nebylo málo, Hoops - stejně jako všechny naše výrobky - se dodávají v krabici s certifikátem FSC™, kterou lze recyklovat.

Žádné "Oops!" s HoOps! Ochranné kroužky na objektiv fotoaparátu PanzerGlass™ Hoops chrání objektivy fotoaparátu před náhodným pádem na tvrdou kamennou podlahu, nárazem do ostrého rohu a před vrzavým polibkem klíčů v kapse. Optické kroužky s tenkým profilem jsou vybaveny sklem odolným proti poškrábání a nárazům a černým hliníkovým rámem, který vaše čočky nejen chrání, ale také skvěle vypadá. A pokud se obáváte zkreslení obrazu, můžete být v klidu: kroužky nemají vliv na čistotu objektivů ani kvalitu fotografií - jen vám poskytnou větší klid.

Ochranné kroužky jsou navrženy pro snadnou aplikaci a dokonalé uchycení. Jsou vybaveny silikonovým lepidlem podél okrajů a dodávají se se snadno použitelným aplikátorem, díky němuž je instalace tak jednoduchá, že ji většina lidí zvládne na první pokus! A nezapomeňte: Po instalaci kroužků se už nikdy nebudete bát, že vám telefon spadne na nechráněný fotoaparát.

Hoops kroužky chrání a prodlužují životnost telefonu, abyste ho jednoho dne mohli předat někomu dalšímu, kdo ho bude milovat stejně jako vy. Je to nový koloběh života telefonu. Tím, že prodlužujeme životnost našich zařízení, oddalujeme nutnost výroby nových zařízení. Je to jeden ze způsobů, jak se dopracovat k udržitelnější budoucnosti. A aby toho nebylo málo, Hoops - stejně jako všechny naše výrobky - se dodávají v krabici s certifikátem FSC™, kterou lze recyklovat.
Obrázky produktů jsou pouze informativního charakteru.

Technické parametry

Další parametry
Záruka 24 měsíců
Kód výrobce 1138
Určeno pro model telefonu Apple iPhone 15, Apple iPhone 15 Plus
Typ tvrzené sklo na čočku
Pro značku Apple
Určeno pro mobilní telefon
Značky PanzerGlass
Rozměry výrobku
Šířka výrobku 10.5 cm
Výška výrobku 12.0 cm
Hloubka výrobku 2.0 cm
Hmotnost výrobku 0.1 kg
Rozměry balení
Šířka výrobku 13.8 cm
Výška výrobku 2.0 cm
Hloubka výrobku 11.4 cm
Hmotnost výrobku 0.0 kg

Uživatelské recenze - Tvrzené sklo PanzerGlass HoOps Camera Protector na iPhone 15 /15 Plus (1138)

Uvedené recenze jsou ověřené a jsou nezávislým názorem našich zákazníků, kteří si toto zboží zakoupili.

Průměrné hodnocení tohoto produktu

0
(0%)

Hodnotilo 0 uživatelů

Technické parametry

Záruka 24 měsíců
Kód výrobce 1138
Určeno pro model telefonu
Apple iPhone 15, Apple iPhone 15 Plus
Typ tvrzené sklo na čočku
Pro značku Apple
Určeno pro mobilní telefon
Značky PanzerGlass
Šířka výrobku 10.5 cm
Výška výrobku 12.0 cm
Hloubka výrobku 2.0 cm
Hmotnost výrobku 0.1 kg
Šířka výrobku 13.8 cm
Výška výrobku 2.0 cm
Hloubka výrobku 11.4 cm
Hmotnost výrobku 0.0 kg