sporák s indukční deskou • energetická třída A • objem 58 l • horkovzdušná trouba s kruhovým topným tělesem • teleskopické výsuvy • displej • katalytické čištění • SteamBake • AirFry • 10 programů • 4 plotýnky • příslušenství: AirFry tray, smaltovaný plech, smaltovaný plech na zachytávání mastnoty, rošt • V × Š × H: 85,8 × 50 × 60 cm
Electrolux LKI564201X SteamBake, černá/nerez
Volně stojící sporák Electrolux s maximálním příkonem 9 868,5 W tepelně upravuje potraviny pomocí ventilátoru a kruhového topného tělesa. Indukční deska má 4 varné zóny s průměrem 21 cm, 18 cm a 2× 14 cm. Elektrická trouba s vnitřním objemem 58 l je vybavená teleskopickými výjezdy pro snadné vyndávání plechů, z nichž největší může mít až 1 164 cm2 a uložíte ho v praktické zásuvce. Katalytický povrch trouby společně se skleněnými dvířky se velmi snadno čistí.
Trouba má kromě spodního a horního ohřevu či grilu také speciální funkci SteamBake, která s pomocí páry vytvoří bohatší a lesklejší barvu a zajistí křupavou kůrku vašeho domácího pečiva. Díky páře můžete také zavařovat a pomocí nízké teploty od 50 °C do 100 °C usušíte vaše oblíbené ovoce, zeleninu či houby. Ovládací panel je vybaven chladícím ventilátorem, který ochlazuje elektronické ovládací komponenty a chrání je tak před poškozením teplem.
Klíčové vlastnosti:
- Indukční varná deska se 4 varnými zónami
- 10 programů pro přípravu jídel v troubě
- Speciální funkce SteamBake pro domácí pečivo
- Ovládací panel s chladícím ventilátorem
- Vnitřní objem trouby 58 l
- Energetická třída A
Vykouzlete skvělé pokrmy a vynikající domácí pečivo s indukčním sporákem Electrolux SteamBake.
Upečeno do křupava
Dopřejte si čerstvé a chutné domácí pečivo s funkcí SteamBake. Pomocí páry upeče pečivo s měkkou a lahodnou texturou a úžasně křupavou kůrkou.
Přesnější nastavení tepelného výkonu
Indukční technologie vaření s sebou přináší rychlejší přípravu jídel. Indukční deska dodává teplo ihned po stisknutí ovládacích prvků, proto se hrnce i pánve zahřejí rychleji.
Zavařování v páře
Zavařené ovoce a zelenina si zachovají všechny živiny a vitamíny díky zavařování v páře. I v zimním období si tak můžete pochutnat na zdravých a výživných plodech z vaší zahrádky.
Sušené ovoce, zelenina či houby
Usušte si natrhané houby, jablka, hrušky, meruňky, mrkev či jiné ovoce a zeleninu podle vaší chuti. Sušením při nízké teplotě od 50 do 100 °C si sušené potraviny zachovaní svou strukturu a maximální chuť.
Myslí na vaše pohodlí a bezpečnost
Rošty a plechy můžete pohodlně vysunout díky teleskopickým výsuvům, se kterými je příprava jídel ještě snadnější. K pokrmům uvnitř trouby budete mít lepší přístup a vy budete naprosto v bezpečí – nehrozí překlopení nebo nechtěné vysunutí plechů ven.
Obrázky produktů jsou pouze informativního charakteru.