0 Kč
×
Kód: LOG910006572 ID: 1691653
Autorizovaný prodejce
Autorizovaný prodejce

Myš Logitech MX Master 3S For Mac Pale grey (910-006572)

bezdrátová myš • optický senzor s rozlišením 8 000 DPI • 7 tlačítek • váleček pod palec • technologie přecházení napříč operačními systémy Flow • elektromagnetický posun MagSpeed • technologie...

Popis produktu
2 499 Kč
Nejnižší cena za posledních 30 dní:
2 499 Kč
?
u vás již 2. 7. 2024

Doporučené služby

Blesková výměna k výrobku do 3500 Kč 369 Kč

Popis produktu

bezdrátová myš • optický senzor s rozlišením 8 000 DPI • 7 tlačítek • váleček pod palec • technologie přecházení napříč operačními systémy Flow • elektromagnetický posun MagSpeed • technologie Bluetooth Low Energy • USB nano přijímač • výdrž baterie až 70 dní • kompatibilní s macOS, iPad OS • podpora rychlého nabíjení

Logitech MX Master 3S For MacLogitech MX Master 3S For Mac (910-006572), světle šedá


Špičková myš MX Master 3S od výrobce Logitech – nyní inovovaná a dále optimalizovaná pro uživatele pracující se zařízeními od společnosti Apple. Již na první pohled zaujme svým precizním provedením, barvami inspirovanými vybavením této značky a ergonomickým tvarem, který navede vaši ruku do přirozenější polohy pro lepší pohodlí.


Myš poskytne oporu vaší dlani i prstům a neklouzavý povrch se postará o dokonalé ovládání. Boční rolovací kolečko kopíruje přirozený pohyb palce pro plynulou a intuitivní horizontální navigaci.


Úžasná přesnost s rozlišením 8K


Nejen dokonalý tvar, ale i nejvyšší výkon. Produkt je vybaven senzorem s rozlišením 8 000 DPI, ten dokáže přesně zaznamenat pohyb i na skleněném povrchu. Citlivost snímání můžete upravit v softwaru Logi Options+ a nastavit si tu správnou úroveň pro váš styl práce a rozlišení monitoru. A s funkcí tichého klikání dokázali konstruktéři snížit hluk až o 90 %.


K tomu přidejte pozoruhodně tiché elektromagnetické rolovací kolečko MagSpeed pro vysokou výkonnost bez rušivých vjemů. Kolečko je maximálně přesné při zastavení na pixelu a dostatečně rychlé pro procházení 1 000 řádků za sekundu.


Myš je plně kompatibilní se systémy Windows, macOS, Chrome OS nebo Linux. Lze ji během okamžiku spárovat až se třemi zařízeními prostřednictvím technologie Bluetooth Low Energy nebo přiloženého přijímače Logi Bolt USB.


A výdrž? Ta činí úžasných 70 dní při plném nabití, přičemž bude stačit jediná minuta v nabíječce a získáte hned 3 hodiny další ničím nerušené práce. 





 


Klíčové vlastnosti:


  • Bezdrátová myš, speciálně vyladěná pro uživatele produktů společnosti Apple
  • Optický senzor s rozlišením 8 000 DPI umožňuje snímání pohybu prakticky kdekoliv
  • Ultra nízká hlučnost se solidní odezvou při kliknutí
  • Funkce elektromagnetického posuvu MagSpeed
  • Ergonomický tvar pro přirozenější polohy a lepší pohodlí
  • Možnost přizpůsobení tlačítek v oblíbených aplikacích
  • Výdrž baterie až 70 dní na jedno nabití
  • Funkce rychlého nabíjení umožní získat 3 hodiny práce za 1 minutu v nabíječce

  


Staňte se mistrem produktivity s ergonomickou bezdrátovou myší, speciálně vyladěnou pro potřeby uživatelů produktů společnosti Apple. Přináší vysokou citlivost optického senzoru s rozlišením 8 000 DPI, ultra nízkou hlučnost a famózní výdrž až 70 dní na jedno nabití.

Rázná hmatová odezva v téměř neslyšném provedení


Užijte si pohodlnou práci, aniž byste činností rušili své okolí. Myš MX Master 3S přináší uspokojivou jemnou hmatovou odezvu, která je v porovnání s modelem MX Master až o 90 % tišší. A když k tomu přidáte úžasně tiché elektromagnetické rolovací kolečko MagSpeed, získáte pro své nasazení ultra vysoký výkon bez přítomnosti jakýchkoliv rušivých elementů.


Logitech MX Master 3S For Mac




 


Pohyb s přesností na jednotlivé pixely v rozlišení 8K


Myš kromě nízkého hluku exceluje i v otázce přesnosti, kdy využívá nejpřesnější senzor značky všech dob, vyznačující se odezvou nové generace. Disponuje rozlišením až 8 000 DPI, což v praxi znamená, že s ním můžete myš ovládat prakticky na jakémkoliv povrchu, včetně skla. Přesnost snímání lze navíc regulovat pomocí proprietárního softwaru Logi Options+.


Logitech MX Master 3S For Mac




 


Až 1 000 řádků za sekundu s elektromagnetickým posuvem


Zásluhou funkce elektromagnetického posuvu MagSpeed dokážete s neuvěřitelnou přesností na pixel projít až 1 000 řádků za sekundu – to je zhruba o 90 % rychleji a o 87 % přesněji než s kolečkem standardní myši. Materiál z obrobené oceli pak přináší prvotřídní hmatovou odezvu a ideální dynamickou setrvačnost.


Logitech MX Master 3S For Mac




 


Zvyšte svou produktivitu na maximum s Logi Options+


Prostřednictvím softwaru Logi Options+ a funkce Flow budete moci přecházet mezi počítači i různými operačními systémy pouhým přesunutím kurzoru k okraji obrazovky. Snáze tak budete například přenášet texty, obrázky, soubory a další pro vaši práci důležité soubory a data.


Logitech MX Master 3S For Mac




 


Přizpůsobení na míru jakékoliv aplikaci


Myši od firmy Logitech myslí na každý detail – proto umožňuje plné přizpůsobení prakticky jakékoliv aplikaci, abyste ji mohli využívat ještě rychleji. Nadefinovat můžete různé akce pro software Adobe Photoshop, Adobe Premiere Pro, Final Cut Pro, Google Chrome, Safari, Zoom a Microsoft Teams, Word, Excel, PowerPoint a Edge a spoustu dalších.


Logitech MX Master 3S For Mac




 


Dlouhá výdrž, ultra rychlé nabíjení


I dlouhotrvající práce nebude pro myš MX Master 3S žádný problém. Může se totiž pyšnit vestavěnou baterií s výdrží, činící až neuvěřitelných 70 dní na nabití. Navíc oceníte i následné rychlé dobití skrze moderní port USB-C (kabel je součástí balení) – jediná minuta totiž zajistí dostatek energie pro další 3 hodiny práce!


Logitech MX Master 3S For Mac




 


Celodenní komfort


Do posledního detailu propracovaná ergonomie je zárukou toho, že se vám bude pracovat s maximálním pohodlím díky vynikající opoře pro vaši dlaň a prsty. Zážitek zpříjemňují i zdrsněné povrchy pro jistější úchop. MX Master 3Sjedinečný úhel náklonu pro držení paže v přirozenější pozici, stejně jako šikovně rozmístěné ovládací prvky pro palec, stejně jako boční rolovací kolečko dokonale kopírující přirozený pohyb palce.


Logitech MX Master 3S For Mac




 


Orientuje se i v ochraně přírody


Stejně jako spousta dalších moderních společností i výrobce Logitech se snaží neustále zvyšovat podíl recyklovaných materiálů, které při výrobě svých periferií používá. Plastové součástky myší MX Master 3S tak zahrnují až 27 % recyklovaného materiálu získaného z odpadního materiálu po spotřebitelích. Výrobek jako celek se posléze může pochlubit certifikací uhlíkové neutrality, značící, že negativní dopady na životní prostředí při její výrobě byly díky investicím společnosti Logitech do projektů uhlíkových kompenzací a odstraňování znečištění minimalizovány.


Logitech MX Master 3S For Mac

Obrázky produktů jsou pouze informativního charakteru.
Dokumentace k tomuto produktu
Návod k použití CZ Myš Logitech MX Master 3S For Mac Pale grey (910-006572) Zobrazit / (256.56 kB)

Technické parametry

Další parametry
Záruka 24 měsíců
Kód výrobce 910-006572
Připojení bezdrátové
Typ použití standardní
Počet tlačítek myši 7
Provedení pro praváky
Maximální rozlišení 8000,00 DPI
Technologie Darkfield
Barva šedá
Rozhraní Bluetooth
Typ napájení akumulátor
Vertikální Ne
Podsvícení Ne
Velikost standardní
Tlačítko pro změnu DPI Ano
Tichá tlačítka Ano
Značky Logitech
Rozměry výrobku
Šířka výrobku 8.4 cm
Výška výrobku 12.5 cm
Hloubka výrobku 5.1 cm
Hmotnost výrobku 0.1 kg
Rozměry balení
Šířka výrobku 18.5 cm
Výška výrobku 6.0 cm
Hloubka výrobku 14.2 cm
Hmotnost výrobku 0.3 kg

Uživatelské recenze - Myš Logitech MX Master 3S For Mac Pale grey (910-006572)

Uvedené recenze jsou ověřené a jsou nezávislým názorem našich zákazníků, kteří si toto zboží zakoupili.

Průměrné hodnocení tohoto produktu

0
(0%)

Hodnotilo 0 uživatelů

Technické parametry

Záruka 24 měsíců
Kód výrobce 910-006572
Připojení bezdrátové
Typ použití standardní
Počet tlačítek myši
7
Provedení pro praváky
Maximální rozlišení
8000,00 DPI
Technologie
Darkfield
Barva šedá
Rozhraní
Bluetooth
Typ napájení akumulátor
Vertikální Ne
Podsvícení Ne
Velikost standardní
Tlačítko pro změnu DPI Ano
Tichá tlačítka Ano
Značky Logitech
Šířka výrobku 8.4 cm
Výška výrobku 12.5 cm
Hloubka výrobku 5.1 cm
Hmotnost výrobku 0.1 kg
Šířka výrobku 18.5 cm
Výška výrobku 6.0 cm
Hloubka výrobku 14.2 cm
Hmotnost výrobku 0.3 kg
Dokumentace k tomuto produktu
Návod k použití CZ Myš Logitech MX Master 3S For Mac Pale grey (910-006572) Zobrazit / (256.56 kB)