0 Kč
×

HOROSKOP: Jaký se k vám hodí elektrospotřebič dle znamení?

01.04.2024

Jaká je ideální dovolená dle vašeho znamení? Jaké domácí zvíře se hodí ke Střelci? Podobných textů na internetu najdete spousty, ale co takhle ideální elektrospotřebič? V našem článku se dočtete, jaký elektrospotřebič odpovídá jednotlivým znamením a jakým způsobem mohou tyto spotřebiče podpořit vaše jedinečné vlastnosti a potřeby.

Horoskop: Elektrospotřebič dle znamení

Kozoroh

Kozorozi jsou ambiciózní, pracovití, cílevědomí a mají tendenci usilovat o dlouhodobé cíle. Často se snaží dosáhnout vysokých standardů ve svém životě. Nejlepším pomocníkem je pro ně výkonný notebook, který je skvělý pro organizování jejich času a efektivitu.

Pracovní notebooky mají skvělý výkon, velkou výdrž baterie a jsou připraveny na každodenní tvrdou práci.

Vodnář

Vodnáři jsou mimo jiné inovativní lidé, kteří mají zájem o nové myšlenky a technologie. Určitě by jim neměla chybět chytrá domácnost v jakékoliv podobě.

Chytrá domácnost je propracovaný ekosystém, díky kterému ráno vstanete do bytu, kde bude vonět káva a automaticky se vytahovat žaluzie. Znáte také chytré květináče, se kterými je pěstování květin hračka? 

Ryby

Ryby mají rády klid a harmonii, proto by pro ně mohl být vhodným elektrospotřebičem aroma difuzér, který vytvoří příjemnou atmosféru a pocit relaxace. Ryby se tak mohou uvolnit a odpočinout si od pracovního shonu.

Aromaterapeutický difuzér pomáhá vytvářet uklidňující atmosféru prostřednictvím vůní esenciálních olejů.

Horoskop: Elektrospotřebič dle znamení

Beran

Berani jsou energičtí a aktivní lidé, kterým doporučujeme chytré hodinky. S jejich pomocí mohou snadno sledovat své aktivity a dobyté cíle. Mohou si nastavit osobní cíl a sledovat svůj pokrok.

Chytré hodinky jsou skvělým pomocníkem k aktivnímu životu a k získání důležitých informací o sportovních výkonech, kvalitě spánku a celkovém zdraví vašeho těla.

Býk

Býci mají rádi pohodlí a kvalitu. Ideálním spotřebičem je kvalitní kávovar, který dokáže zpříjemnit nejedno ospalé ráno.

Kávovar je skvělý pro přípravu čerstvé kávy přímo u vás doma. Může ušetřit čas a peníze, které by utratili při návštěvě kavárny.

Blíženci

Blíženci jsou komunikativní a zvídaví lidé, kteří jistě ocení chytrý telefon s nejnovějšími funkcemi a rychlým připojením. Při výběru mobilního telefonu se společnost rozděluje na dvě skupiny: na milovníky operačního systému Android, nebo iOS.

Ať už jste fanoušci Androidu či iOS, přečtěte si článek o příslušenství pro mobilní telefony, díky kterému si usnadníte život. Článek si můžete přečíst zde.

Horoskop: Elektrospotřebič dle znamení

Rak

Raci jsou citliví a rodinně založení jedinci, kteří jistě ocení kvalitní remosku, s jejíž pomocí uvaří chutné jídlo svým blízkým.

Pečicí hrnec, remoska či pečenka je malý a praktický kuchyňský spotřebič, díky kterému uvaříte různé pokrmy, jako například pečené kuře, hovězí guláš či dokonce dezerty.

Lev

Lvi jsou charakterističtí svou láskou k luxusu a milují pozornost. Ideálním elektrospotřebičem je kvalitní fén, díky kterému udrží svou hřívu vždy dokonalou.

Pomocí fénu s funkcí ionizace zvládnete ještě lépe redukovat statickou elektřinu, zlepšit kondici svých vlasů a udržet je krásně hebké a lesklé.

Panna

Málokteré znamení miluje čistotu a pořádek jako právě panny. Systematickým pannám nesmí chybět robotický vysavač pro udržení domova čistého a upraveného.

Robotický vysavač je skvělým pomocníkem, který vám ušetří spoustu času a úsilí při uklízení. Navíc v kombinaci s mopem zbavíte vaši podlahu nejen prachu a drobků, ale zároveň bude dokonale vytřená.

Horoskop: Elektrospotřebič dle znamení

Váhy

Váhy usilují o harmonii a rovnováhu ve všech aspektech života. Nebude tedy překvapením, že se k nim dokonale hodí osobní váha, pomocí které mají možnost sledovat svou hmotnost a pracovat na udržení zdravého a vyváženého životního stylu.

Digitální osobní váhy nejsou určeny pouze pro fitness nadšence, ale pro všechny, kteří chtějí mít přehled o své tělesné hmotnosti. Vybrat si navíc můžete z nepřeberného množství funkcí a designu.

Štír

Štíři jsou vášniví a tajemní lidé. K jejich povaze se skvěle hodí výkonný fotoaparát, kterým mohou zachytit své intenzivní zážitky a sdílet je se světem.

Absolutním trendem se před několika lety staly instantní fotoaparáty, které fotografie nejen vyfotí, ale následně do jedné minuty vyvolají.

Střelec

Střelci jsou často lidé s dobrodružnou a optimistickou povahou. Vhodným parťákem je akční outdoorová kamera pro zaznamenávání jejich dobrodružství a outdoorových aktivit.

Outdoorová kamera je skvělým nástrojem pro zachycení aktivit ve venkovním prostředí. Můžete s ní nahrávat videa a fotit krásné scenérie během sportování, cestování, kempování a podobných outdoorových zážitků.

Horoskop: Elektrospotřebič dle znamení

 

Další aktuality

5 důvodů, proč chtít americkou lednici LG

5 důvodů, proč chtít americkou lednici LG

Když kapacita stávající lednice nestačí, je čas poohlédnout se po prostornějším spotřebiči. Může jím být moderní americká lednice od LG, která nabízí nejen elegantní design, ale i mnoho užitečných fun...... Celý článek
Jak vybrat outdoorovou kameru?

Jak vybrat outdoorovou kameru?

Ať už jste opravdu extrémní sportovci (kteří skáčou na lyžích z vrtulníku apod.), nebo si jen chcete zvěčnit „obyčejný“ výlet na kole, oceníte akční kameru. O čem se dočtete: Kvalita obra...... Celý článek
Recenze: Insta360 X4 - 360° radosti

Recenze: Insta360 X4 - 360° radosti

Výlety, skok padákem, projížďka autem nebo jen rodinná dovolená? To vše bychom si přáli zachytit v prvotřídní kvalitě a akční kamera Insta360 X4 nám hodlá toto přání splnit. Oproti předchozí řadě bodu...... Celý článek
Jak (vy)čistit indukční varnou desku?

Jak (vy)čistit indukční varnou desku?

Čištění indukční varné desky je mnohem jednodušší než čištění plynového sporáku. Na hladké ploše bez záhybů a vystouplých míst se však i tak objevují skvrny po mastnotě, zbytky potravin a čas od času ...... Celý článek
Chytré brýle Ray-Ban Meta: Druhá generace a její vylepšení

Chytré brýle Ray-Ban Meta: Druhá generace a její vylepšení

Nové chytré brýle Ray-Ban Meta zaujmou hned několika způsoby. Na rozdíl od brýlí na virtuální realitu jsou skvělým doplňkem při běžném nošení a v mnoha směrech zastoupí chytrý telefon. Pokud jste rádi...... Celý článek