japonský kuchyňský nůž Santoku • určený pro krájení, drcení a sekání masa, zeleniny a ryb • extrémní tvrdost a dlouhá životnost • délka čepele/nože: 178/313 mm • materiál čepele: damascénská ocel • materiál rukojeti: javorové dřevo
kuchyňský nůž • délka čepele 12 cm • nepřilnavý povrch čepele • možnost mytí v myčce nádobí
kuchyňský nůž • univerzální použití • velmi ostrá čepel • délka čepele 17 cm • čepel z vrstvené damascénské oceli • vysoká čepel pro přenášení surovin rovnou do hrnce • rukojeť z laminátového materiálu Micarta
blok na nože • 5 nožů • magnetický blok s brouskem • polypropylenová rukojeť • nepřilnavý povrch • materiál: ocel • V × Š × H: 31 × 27 × 20 cm • hmotnost 1,3 kg
kuchyňský nůž • univerzální použití • velmi ostrá čepel • délka čepele 13 cm • čepel z vrstvené damascénské oceli • vysoká čepel pro přenášení surovin rovnou do hrnce • rukojeť z laminátového materiálu Micarta
kuchyňský nůž • univerzální použití • velmi ostrá čepel • délka čepele 13 cm • čepel z vrstvené damascénské oceli • rukojeť z laminátového materiálu Micarta