sporák se sklokeramickou deskou • energetická třída A • objem 58 l • horkovzdušná trouba s kruhovým topným tělesem • teleskopické výsuvy • displej • katalytické čištění • 10 programů • 4 plotýnky • SteamBake: pečení v páře • AirFry: smažení bez oleje • příslušenství: AirFry tray, smaltovaný plech, smaltovaný plech na zachytávání mastnoty, rošt • V × Š × H: 85,8 × 50 × 60 cm
Electrolux LKR564200X SteamBake, sklokeramika, nerez/černá
Volně stojící sporák Electrolux s maximálním příkonem 8 605,5 W tepelně upravuje potraviny pomocí ventilátoru a kruhového topného tělesa. Sklokeramická deska má 4 varné zóny s průměrem 12 cm a 3× 14 cm. Elektrická trouba s vnitřním objemem 58 l je vybavena teleskopickými výjezdy pro snadné vyndávání plechů, z nichž největší může mít až 1 164 cm2 a uložíte ho v praktické zásuvce. Katalytický povrch trouby společně se skleněnými dvířky se velmi snadno čistí.
Trouba má kromě spodního a horního ohřevu či grilu také speciální funkci SteamBake, která pomocí páry vytvoří bohatší a lesklejší barvu a zajistí křupavou kůrku vašeho domácího pečiva. S funkcí a plechem AirFry si zase vychutnáte křupavé hranolky. Díky páře můžete také zavařovat a pomocí nízké teploty od 50 do 100 °C usušíte vaše oblíbené ovoce, zeleninu či houby. Ovládací panel je vybaven chladicím ventilátorem, který ochlazuje elektronické ovládací komponenty a chrání je tak před poškozením teplem.
Klíčové vlastnosti:
- Sklokeramická deska se 4 varnými zónami
- 10 programů pro přípravu jídel v troubě
- Ventilátor a kruhové topné těleso
- Mechanické ovládání pomocí knoflíků
- Vnitřní objem trouby 58 l
- Maximální příkon 8 605,5 W
- Energetická třída A
Vykouzlete skvělé pokrmy rychle a účinně pomocí sklokeramické varné desky sporáku Electrolux SteamBake.
Upečeno do křupava
Dopřejte si čerstvé a chutné domácí pečivo s funkcí SteamBake. Pomocí páry upeče pečivo s měkkou a lahodnou texturou a úžasně křupavou kůrkou.
Zdravější a neodolatelně křupavé
Úžasně křupavé hranolky, brambůrky či zelenina jako z fritézy. Navíc s použitím minimálního množství oleje, takže vaše jídlo bude nejen chutné a křupavé, ale také zdravější. A to díky speciální funkci AirFry a perforovanému plechu, při čemž dochází k neomezené cirkulaci horkého vzduchu uvnitř trouby a přípravě pokrmů ze všech stran.
Zavařování v páře
Zavařené ovoce a zelenina si zachovají všechny živiny a vitamíny díky zavařování v páře. I v zimním období si tak můžete pochutnat na zdravých a výživných plodech z vaší zahrádky.
Sušené ovoce, zelenina či houby
Usušte si natrhané houby, jablka, hrušky, meruňky, mrkev či jiné ovoce a zeleninu podle vaší chuti. Sušením při nízké teplotě od 50 do 100 °C si sušené potraviny zachovaní svou strukturu a maximální chuť.
Bezpečná a pohodlná manipulace
Trouba je vybavena teleskopickými výsuvy, které vám usnadní přístup k pokrmům během jejich přípravy. S jejich pomocí snadno vysunete rošt či plech ven, aniž byste se museli obávat jejich vypadnutí. Vaše ruce navíc máte volné k zamíchání a dochucení pokrmu.
Rychlé zahřátí
Sklokeramická varná deska se zahřeje velmi rychle po zapnutí, všechny pokrmy proto připravíte za krátký čas. Z povrchu navíc jednoduše setřete veškeré nečistoty.
Praktické uložení nádobí
Sporák Electrolux je vybaven prostornou zásuvkou, kam uložíte veškeré vaše potřebné nádobí. Vždy ho tak budete mít po ruce.
Obrázky produktů jsou pouze informativního charakteru.