plně automatická vakuovačka • příkon 120 W • síla odsávání max. -0,8 bar • funkce samostatného vakuování a svařování • 2 intenzity síly vakuování • režim pro suché a vlhké potraviny • potraviny v sáčcích lze zmrazovat a ohřívat • sáčky lze po umytí použít opakovaně • světelná signalizace odsávání a svařování • vhodná i pro ochranu předmětů, dokumentů a cenností • bezpečnostní tepelná pojistka • vyjímatelná nádobka na odsátou kapalinu • prostor pro navinutí napájecího kabelu • součástí balení: 5 vakuovacích sáčků, fólie délky 2 m a šířky 20 cm, 1000ml vakuový box, hadička na odsávání • rozměry (V × Š × H): 9,5 × 41,0 × 18,0 cm • délka přívodního kabelu 1 m
Svářečka folií ETA Atmos II 6762 90000, černá/nerez
Plně automatická svářečka fólií ETA Atmos II dokáže výrazně prodloužit životnost potravin a uchovat je plné chuti i po delší dobu. Uzavřením pevně zajistí fólii, odsaje vzduch a zataví spoj jednolitým a silným svárem. Vakuovačka disponuje režimem pro suché a vlhké potraviny a dvěma intenzitami vakuování (normální nebo jemné).
Zavakuované potraviny můžete v sáčcích zmrazit, ale i ohřívat. Přístroj lze rovněž využít i pro ochranu dokumentů či cenností před vlhkostí a nežádoucími vlivy. ETA Atmos II je opatřena bezpečnostní tepelnou pojistkou proti přehřátí a světelnou signalizací provozu. 1m dlouhý přívodní kabel lze schovat do prostoru přímo ve vakuovačce.
Klíčové vlastnosti:
- Plně automatická: uzavřením pevně zajistí fólii, odsaje vzduch a zataví spoj
- Funkce samostatného vakuování i svařování
- Unikátní funkce určená pro marinování
- Možné využít i pro metodu sous-vide
- Vhodná také pro ochranu předmětů a dokumentů před vlhkostí a nežádoucími vlivy
ETA Atmos II 6762 90000 ušetří místo v lednici a prodlouží životnost potravin.
Unikátní funkce marinování
Víte, že s vakuovačkou ETA Atmos II můžete i marinovat, a to za mnohem kratší dobu? Po naložení stačí maso vložit do sáčku a s pomocí vakuovačky z něj odsát vzduch. Vytvořené vakuum způsobí roztažení masových vláken a tím zlepší a urychlí vstřebávání marinády.
Metoda vaření sous-vide
Sáčky jsou vhodné i pro metodu vaření sous-vide. Potřebné suroviny stačí zavakuovat a poté vložit do vodní lázně zahřáté na požadovanou teplotu. Výsledkem bude neobyčejně měkké a šťavnaté jídlo plné chuti, přesně jako z luxusní restaurace.
Praktické sáčky a vakuový box
Součástí balení je 5 vakuovacích sáčků o rozměrech 20 × 30 cm. Sáčky jsou odolné a zdravotně nezávadné, můžete v nich potraviny mrazit nebo je ohřívat ve vodě a po umytí je lze využít i opakovaně. Balení obsahuje rovněž fólii (200 × 20 cm), hadičku na odsávání a vakuový box o objemu 1 000 ml.
Dokoupitelné příslušenství
K vakuovačce ETA Atmos II 6762 90000 si rovněž můžete dokoupit i následující příslušenství:
- vakuový box o objemu 2000 ml ETA476292000,
- náhradní fólii ETA176200010,
- sáčky 30 × 40 cm (50 ks) ETA176293040,
- sáčky 25 × 35 cm (50 ks) ETA176292535,
- sáčky 20 × 30 cm (50 ks) ETA176292030.
Obrázky produktů jsou pouze informativního charakteru.