unikátní ruční kávovar • není potřeba žádné napájení • tlak 16 barů • přístroj se natlakuje pomocí speciální rukojeti • zásobník na vodu 50 ml • kompatibilní s ESE pody • lze použít libovolnou mletou kávu • hmotnost 480 gramů
Handpresso na ESE pody
Handpresso Wild Hybrid, je cestovní kávovar, díky kterému si připravíte opravdové espresso kdekoli budete. Hybrid verze má pro pravé milovníky kávy benefit v možnosti připravit kávu nejen z ESE podů (Easy Serving Espresso), ale i z vlastní oblíbené mleté kávy.
Handpresso Wild Hybrid, je tak velmi všestranným pomocníkem, který vám dokáže zpříjemnit jakoukoli cestu, ať už jste na dovolené u moře, nebo při vysokohorském výstupu.Nevzdávejte se dobré kávy. Dopřejte si oblíbené espresso kdekoli jen budete chtít.
Kávovar má dva zaměnitelné nástavce. Můžete se tedy podle situace rozhodnout, zda využijete předpřipravené ESE pody, nebo mletou kávu. Tu pak vložíte do speciálního sítka. Výběr kávy závisí pouze na vás. Espresso připravíte během krátkého okamžiku a bez jakýchkoli komplikací.
Obsluha Handpresso Wild Hybrid je velmi snadná.
Jak ruční kávovar Hanpresso funguje?
Kromě ESE podů a nebo speciálního sítka s mletou kávou, potřebujete pouze horkou vodu. Ohřátou na vařiči, nad ohněm, nebo již připravenou z termosky. Kávovar uchopíte oběma rukama a natlakujete pomocí speciální rukojeti, tak jako u pumpičky na kolo. Tlak sledujete na malém barometru, který je v kávovaru vestavěn. Jakmile se dostane do zeleného pole, je váš kávovar správně natlakován na 16 barů.
Pak již jen odšroubujete sítko a do malého zásobníku (50 ml) vlijete horkou vodu. Do hlavice vložíte ESE pod, nebo sítko s mletou kávou (doporučujeme řádně utlačit pěchovadlem) a opět zašroubujete. Pak již jen otočíte kávovar zásobníkem vody nahoru, přiložíte šálek a stisknutím knoflíku uvolníte tlak, který protlačí horkou vodu skrz kávový pod, či upěchovanou mletou kávu. Sami pak můžete sledovat překvapené pohledy přátel, když lahodné espresso plní šálek a tvoří pravou espresso cremu.
Obrázky produktů jsou pouze informativního charakteru.