multifunkční hrnec • příkon 1 500 W • objem hrnce 6 l • 4 režimy vaření • 63 programů • rozměry: 35 × 33 × 33 • hmotnost 3,8 kg
Salente Ario II
Oběd hotový během chvilky a bez jakékoliv větší námahy? S multifunkčním hrncem Salente Ario II to jde. Elektrický multifunkční tlakový hrnec s horkovzdušnou troubou v jednom je vybaven šestilitrovým vnitřním hrncem a 63 programy na vaření, se kterými zvládnete připravit jakýkoliv pokrm zdravě, snadno a rychle. Hrnec pracuje ve čtyřech režimech vaření, které se liší podle použití jednotlivých pokliček a programů. Balení multifunkčního hrnce Salente Ario II obsahuje tři poklice: horkovzdušnou troubu, poklici pro tlakové vaření a skleněnou poklici pro restování. Mimo to zvládne hrnec i zavařování, restování, sušení nebo pomalé vaření. Ovládací panel hrnce i horkovzdušné trouby je velmi jednoduchý. Mimo nadefinované programy je navíc možné použit i vlastní nastavení pro tlak a čas přípravy jídla. K balení je taktéž přiložena kuchařka s recepty, které vám mohou být každodenní inspirací pro vaření pokrmů.
Klíčové vlastnosti:
- Multifunkční hrnec Salente Ario II zvládne připravit jakýkoliv pokrm zdravě, snadno a rychle
- Pro vyšší variabilitu připravovaných pokrmů pracuje ve čtyřech režimech vaření
- Do šestilitrového hrnce se vleze porce pro celou rodinu
- Skleněná poklička je vhodná pro restování, ohřívání pokrmů či pomalé vaření
- Horkovzdušná trouba s horním ohřevem hotový pokrm skvěle zapeče
- Díky tlakovému vaření připravíte hlavní chod a přílohu současně v jednom hrnci
Příprava pokrmu zdravě, snadno a rychle.
Tři poklice pro všechny případy
Skleněná poklička je vhodná především pro restování nebo ohřívání pokrmů. Snadno v ní ale připravíte i třeba základ na vynikající guláš. Pokud jste milovníky tzv. pomalého vaření, pomocí skleněné pokličky se z hrnce stane pomalý hrnec, který využijete například na přípravu výtečného domácího vývaru. Horkovzdušná trouba naopak peče shora. Díky hornímu ohřevu dokážete připravit například menší kuře s křupavou kůžičkou, hranolky nebo koláč. Horkovzdušnou troubu můžete použít i jako doplněk po tlakovém vaření, třeba jen k zapečení jídla.
Hlavní chod i příloha v jednom hrnci
S nerezovou nádobou na přílohy můžete tlakovým vařením připravit hlavní chod i přílohu současně bez použití dalšího nádobí. Pro vaření přílohy současně s hlavním chodem je ale třeba volit skladbu jídla tak, aby doba vaření hlavního chodu i přílohy v tlaku byla pro obě části jídla ideální. Je vhodné například použít k vaření jako přílohu červenou rýži natural, která se připravuje v tlaku 30 minut. Kompletní pokrm máte tak hotový za pár minut! Vařením hlavního chodu v tlaku s přílohu v jednom hrnci navíc ušetříte až 1 500 Kč za rok! Cena je počítána při průměrném vaření 3× týdně a ceně energie 6 Kč/kWh.
Ovládací panel v českém jazyce
Ovládací panely hrnce i horkovzdušné trouby jsou v českém jazyce a jejich ovládání je velmi jednoduché a intuitivní. Mimo nadefinované programy je na nich možné použit vlastní nastavení pro tlak a čas přípravy jídla. U horkovzdušné trouby je pak možné nastavit i teplotu.
Obrázky produktů jsou pouze informativního charakteru.