0 Kč

Co se chystá do kin – Podzim 2024

02.09.2024

Letošní podzim je našlápnutý skvělými filmy, které přicházejí do kin. V tomto článku vám představíme několik z těch nejočekávanějších, na které se můžete těšit. 

Kino

Beetlejuice Beetlejuice

V kinech od 5. září

Fantasy komedie Beeltejuice Beetlejuice přichází do kin již v září. Příběh se vztahuje ke třem rodinám, které se po zásadní rodinné tragédii vrací do Winter River. Lydii, kterou pronásleduje Beetlejuice, se život otočí o 180 stupňů. Její dospívající dcera Astrid na půdě domu objeví tajemný model města a omylem otevře portál vedoucí do posmrtného života. Jak v reálném, tak i posmrtném životě se však objevují problémy. A zvrat nastává v momentě, kdy se démon Beetlejuice vrátí, aby rozpoutal chaos

WOLFS

Na VOD od 27. září 

Pod označením WOLFS se skrývá akční komedie, která se na kinových plátnech objeví rovněž na podzim. Za zmínku stojí především špičkové herecké obsazení, kde se v hlavních rolích setkávají George Clooney a Brad Pitt. V rámci příběhu mají oba tito vlci samotáři za úkol utajit závažný zločin. Nakonec jsou oba muži nuceni spolupracovat. Vše se ale vymkne kontrole, což má za následek řadu komických situací. 

Rozzum v divočině

V kinech od 29. září

Další očekávanou podzimní novinkou je  animovaný film společnosti DreamWorks s názvem Rozzum v divočině. Ve filmu se dostáváme k příběhu robota ROZZUM 7134 alias „Roz“, který ztroskotá na opuštěném ostrově. Následně se musí naučit přizpůsobit zdejšímu nehostinnému prostředí. 

Joker: Folie À Deux

V kinech od 3. října

Všichni fanoušci Jokera budou na podzim jistě nadšení. Do kin se totiž dostane zbrusu nový snímek, opět pod taktovkou režiséra Todda Phillipse. Jako Joker zde opět zazáří Joaquin Phoenix, v roli Harley Quinn pak uvidíme zpěvačku Lady Gagu. Děj druhého dílu se bude z velké části odehrávat v Arkham Asylum, kde je Arthur Fleck zavřený na konci Jokera. Setkává se zde s Harleen Quinzelovou, kterou přivede k šílenství a stane se Harley Quinn. 

Joker: Folie À Deux je označováno za velmi intenzivní psychologické drama, ve kterém se podíváme pod pokličku sdílené psychózy.  

Venom: Poslední tanec

V kinech od 24. října

Snímek s označením Venom: Poslední tanec je závěrečnou kapitolou marvelovské trilogie s Tomem Hardym. Venom zde pokračuje ve zkoumání složitostí, které se pojí s jeho vnitřní dvojakostí. Zároveň ale čelí stále nebezpečnějším vnějším hrozbám. Nejnovější díl je tedy příslibem napínavého a zároveň emotivního završení celého příběhu. 

Anora

V kinech od 31. října

Film Anora je novinkou letošního podzimu. Objevil se totiž na festivalu v Cannes, kde si dokonce odnesl prestižní Zlatou palmu. Snímek pochází z dílny režiséra Seana Bakera a jedná se o komediální drama. 

Příběh nás tentokrát zavede do života mladé sexuální pracovnice z Brooklynu, která se seznámí se synem oligarchy a provdá se za něj. Díky tomu má možnost zažít příběh pohádkové Popelky. Ale nic není tak růžové, jak se na první pohled zdá. Když se informace o jejich sňatku dostane do Ruska, jejich vztah rázem čelí ohrožení. Rodiče se totiž vydávají do New Yorku s jednoznačným cílem, a to sňatek anulovat. 

Gladiátor II

V kinech od 14. listopadu

Gladiátor II je pokračováním prvního dílu tohoto filmu z roku 2000. Příběh sleduje Lucia a synovce Commoda. Lucius touží jít ve stopách Maxima a stát se legendárním gladiátorem. V cestě mu však stojí nové výzvy a také několik nepřátel, se kterými se bude muset popasovat a najít si svou vlastní cestu.

Wicked

V kinech od 5. prosince

Ve filmu Wicked Part 1 se v hlavních rolích objevuje Ariana Grande a Cynthia Erivo. Jedná se o dlouho očekávaný muzikál, který nabídne zbrusu nový pohled na tolik oblíbený svět Oz. Tento prequel se zabývá historií slavných čarodějnic tohoto kouzelného světa. V příběhu sledujeme mladou čarodějnici Elphaby se zelenou pletí a Glindy, což je takový její pomyslný protiklad. Obě ženy se střetávají na univerzitě v Šizu, kde dávají základ jejich přátelství, které jde proti veškerým předpokladům. A jak celý příběh dopadne? Na to si počkejte právě do kin. 

Jak vidíte, na podzim nás čeká spousta skvělých novinek. Tento seznam je jen ukázkou několika z nich. Jistě se tedy máme na co těšit. Mezitím si můžete čas zkrátit zhlédnutím jednotlivých trailerů a upoutávek.

***

Další aktuality

KENWOOD Titanium Chef Baker XL- Spolehlivý kuchyňský pomocník

KENWOOD Titanium Chef Baker XL- Spolehlivý kuchyňský pomocník

Vaření i pečení se stanou ještě větší zábavou s novým pomocníkem KENWOOD Titanium Chef Baker XL. Hnětení, strouhání, odšťavňování, mletí nebo krouhání vám již nemusí dělat starosti. Tento kuchyňský ro...... Celý článek
Jak vybrat elektrický gril?

Jak vybrat elektrický gril?

Láká vás v letních dnech vůně grilovaných pochoutek, která se line ze sousedovic zahrady? Podlehněte pokušení a staňte se i vy mistry grilu, a to klidně i v panelovém domě. Zapomeňte na doutnající dře...... Celý článek
Recenze: Bezdrátová sluchátka Lamax NoiseComfort2 ANC – jsou milým hudebním překvapením

Recenze: Bezdrátová sluchátka Lamax NoiseComfort2 ANC – jsou milým hudebním překvapením

Druhá generace řady ANC sluchátek od Lamax v nás přirozeně vyvolala zvědavost. Ta první se totiž zdařila a skvělým poměrem cena/výkon si získala srdce nejednoho hudebního fanouška. Jak si tedy stojí “...... Celý článek
Co se chystá do kin – Podzim 2024

Co se chystá do kin – Podzim 2024

Letošní podzim je našlápnutý skvělými filmy, které přicházejí do kin. V tomto článku vám představíme několik z těch nejočekávanějších, na které se můžete těšit.  Beetlejuice Beetlejuice V ki...... Celý článek
Inteligentní technologie Whirlpool 6. SMYSL: Pojem, který zná celý svět!

Inteligentní technologie Whirlpool 6. SMYSL: Pojem, který zná celý svět!

My lidé máme pět základních smyslů, a to zrak, čich, sluch, hmat a chuť. Jen málokdo z nás ovládá ten šestý... Naprostou výjimkou je však značka Whirlpool, která své prémiové spotřebiče opatřila uniká...... Celý článek