0 Kč
×

Horoskop naruby aneb co vás možná čeká v roce 2021

31.12.2020
Nový rok už doslova klepe na dveře a věřte tomu, nebo ne, bude to velká jízda. Jestli vás zajímá, jak moc klikatá bude zrovna vaše cesta rokem s jedničkou na konci, pokračujte směle ve čtení. Naše „zaručeně pravdivá předpověď“ určitě nasměruje váš život tím správným směrem.

Horoskop naruby

Horoskop narubyBeran

Sáhněte si do svědomí a uvědomte si, že jste své přátele a rodinu v minulosti hodně zanedbávali. To bude potřeba v následujícím roce napravit. Ale pozor! Rozhodně ne materiálními dárky, alespoň ne v první čtvrtině roku. Vaši blízcí totiž víc ocení, když se jim konečně budete věnovat. Vezměte je proto na výlet, uspořádejte filmový večírek s horou popkornu nebo jim něco dobrého uvařte. Staré křivdy budou rázem zapomenuty.

Navíc vůbec neřešte, co to bude stát, protože hlavně ze začátku roku se vám bude nadmíru dařit! Na účtu vám přistanou vysoké sumy, takže kromě jiného nastane ta správná chvíle pro splnění tajných tužeb. Třeba takový nový smartphone bude fajn, protože máte velkou šanci potkat vaši životní lásku. A uznejte sami, že váš starý mobil by to neustálé zamilované smskování do půlnoci nemusel přežít.

Ovšem neházejte flintu do žita, pokud jste už svého osudového partnera potkali i bez přičinění hvězd. Také pro vás máme jedno malé proroctví. Čeká vás příchod potomka! Jelikož váš účet bude přetékat penězi, věříme, že z této zprávy máte jen radost. Tak už se nezdržujte čtením a utíkejte kupovat výbavičku!

Horoskop narubyBýk

Vy se toho nebojíte! Rok 2020 byl ve vašem podání skutečně turbulentní a nejinak tomu bude i v roce 2021. Je sice pravdou, že oproti loňskému roku si pro sebe ukradnete víc relaxačních chvilek, ale i tak se v podstatě nezastavíte.

Rozhoupete se totiž ke změně bydlení. Jestli se přestěhujete do většího bytu či domu, který jste se odvážili koupit, změníte adresu podnájmu anebo se pustíte do rekonstrukce stávajícího příbytku, už hvězdy neprozrazují. Jedno je však jisté, bude to chtít nové vybavení! A tady vám hvězdy naopak rády poradí!

Tichá lednička a praktická trouba do kuchyně, televize do obýváku, světlo do ložnice, noťas do pracovny, pračka se sušičkou do koupelny… No je toho spousta!

Jestli vám už teď jde hlava kolem z toho, jak to všechno zaplatíte, tak klid. Málo peněz mít nebudete, příjmy vám zůstanou, ale trošku se kroťte a zbytečně neutrácejte. Na jednu herní konzoli či fén to ještě bude, ale u toho skončete! Z něčeho to nové krásné bydlení přece financovat musíte. 

Horoskop narubyBlíženci

Tady vidíme „velký špatný“. Především v první polovině roku vás bude zlobit zdraví – budete se potýkat s různými nachlazeními a infekcemi. Nicméně, my víme, jak z toho ven. Je potřeba kompletně změnit životní styl!

Zařaďte do svého denního programu více sportu, upravte jídelníček a začněte jíst zdravěji. Také zvolněte a dopřejte si víc oddechu. Všechny zdravotní neduhy pak zmizí jako mávnutím kouzelného proutku.

Vaší proměny si stoprocentně všimne okolí, takže budete sbírat pochvaly jako na běžícím pásu. A pozor! Radíme mít oči na stopkách, protože jen u pochval to neskončí. Zhruba v druhé polovině léta se totiž objeví osoba, ke které zahoříte velkou láskou.

Nedržte se zkrátka a jděte do toho po hlavě! Rozhodně se totiž nebude jednat o letní lásku, která zpravidla končí potokem slz poslední srpnový den. Prvotní příval vášně později vystřídá silné citové pouto a už teď vám můžeme prozradit, že tenhle vztah bude stát na hodně pevných základech.

Horoskop naruby

Horoskop narubyRak

Práce, práce a zase práce! Soustřeďte na ni veškerou svou pozornost a kariérní postup vás nemine! Ovšem sám od sebe vám do klíne nespadne. Musíte se o něj zasloužit, takže už konečně přestaňte sedět v koutě, přihlaste se o slovo a ukažte svým šéfům, kolika úspěchů se firma díky vám už dočkala.

Zejména na podzim vám to bude neskutečně pálit, kreativní nápady budete sypat z rukávu a osvědčíte se natolik, že ke konci roku vám bude svěřen jeden velký firemní projekt. No a už si pomalu chystejte židli do nové kanceláře s novotou vonícím vybavením.

S úspěchy v práci jde samozřejmě ruku v ruce i zvýšení platu. První čtyři měsíce dokonce dostanete mimořádné odměny, takže si konečně budete moct dopřát pár chytrých vychytávek do domácnosti.

A protože paní Štěstěna vám bude příští rok mimořádně nakloněna, radíme vyzkoušet loterii. Na velkou výhru to úplně nevidíme, ale příjemná sumička, jež vám pokryje třeba večeři ve dvou, vás jistě nemine. Pokud se chystáte sázet čísla, volte taková, která s vaším životem ani s životem vašich blízkých nemají žádnou souvislost.

Horoskop narubyLev

Je nám líto, ale tento rok budete v lásce sbírat spíš neúspěchy než úspěchy. Single zůstanou single i nadále, a proto jim doporučujeme začít se soustředit jen na sebe. Užijete si daleko víc zábavy a vyhnete se tak zklamání, že to zas nebyl ten pravý, nebo pravá. Ani zadaným se trable s láskou nevyhnou.

Ve vzduchu se vznáší nevěra, neporozumění, vzájemné odcizení, dočasná pauza či dokonce rozchod. Tyhle emočně náročné chvíle vás budou stát nejen hodně kil a zmrzliny, ale také ve vás probudí staré zlozvyky, o kterých jste si mysleli, že už jsou dávno zapomenuty.

Ale nepropadejte panice, že v roce 2021 bude stát všechno za starou belu. Nebude! Třeba zdraví vás nezradí a ocitnete se ve vynikající kondici. Dokonce se rozhodnete vrátit se ke sportu, kterému jste se věnovali v dětství. I díky tomu z téhle mizérie vyjdete zoceleni a připraveni čelit novým životním výzvám

Horoskop narubyPanna

Učiníte jedno velké rozhodnutí, kterým překvapíte nejen své okolí, ale hlavně sami sebe. Rozhodnete se totiž znovu usednout do školních lavic a doplnit si vzdělání, o jakém jste celý život snili.

Do výběru oboru vám konečně nikdo nebude mluvit, stejně jako do nové školní výbavy, na které rozhodně nebudete šetřit. Ne nadarmo se přece říká, že investice do vzdělání je tou nejlepší.

Zvýšené finanční výdaje si však vyžádají svou daň. Připravte se na to, že často budete žít od výplaty k výplatě. Dokonce dojde i na úspory, ale půjčovat si nebudete muset. V těchto těžkých chvílích myslete na to, že vynaložené peníze se vám později mnohonásobně vrátí jinou cestou.

Kloubení studijního a pracovního života s sebou přinese také větší tlak na správný time management. Věnujte plánování jednotlivých dní větší pozornost než doposud, abyste měli dostatek času na práci, studium, domácnost, rodinu i své přátele.

Horoskop naruby

Horoskop naruby

Váhy  

Vy se letos zhlédnete v zahradničení. Tenhle nový koníček vás doslova pohltí, takže v televizi budete sledovat jen kutilské pořady, až tím ostatním členům domácnosti půjdete trošku na nervy. Možná zvažte nákup nové televize, abyste se už nikdy nemuseli přetahovat o ovladač a nepřišli o žádný díl oblíbeného hobby magazínu.

Kromě starosti o nově koupenou zahrádku vám volný čas na sto procent vyplní další nová záliba, které příští rok propadnete. A tou je kutilství všeho druhu! Zřídíte si doma malou dílničku a budete vrtat, brousit a řezat ostošest. Ze začátku se vám možná něco nepovedete, ale nenechte se odradit!

Později totiž svoje umění vybrousíte k dokonalosti a obohatíte domácnosti blízkých a přátel hromadou povedených výrobků. Protože vám to fakt půjde, začnou se zvlášť ke konci roku objevovat první zakázky, až začnete opravdu zvažovat změnu profese.

Horoskop narubyŠtír

Chystejte se na generální úklid! A to prosím pěkně ve všech oblastech života. Doma, v práci i mezi svými přáteli. V poslední jmenované kategorii buďte obzvlášť pečliví, protože u některých „kamarádů“ zpozorujete faleš a dojde vám, že je ve svém životě vůbec nepotřebujete.

Nepodlehněte sentimentu a vzpomínkám na společné chvíle a prostě se s nimi nadobro rozlučte. Do budoucna by vám totiž rozhodně nepřinesli nic dobrého, jen by z vás vysávali energii.

Více se také zaměřte na svou rodinu, jelikož jste ji v minulosti hodně zanedbávali a už jí pomalu začínáte chybět.

Dobrou zprávou je, že na tyhle poměrně odvážné životní kroky nebudete sami. Hned ze začátku roku potkáte velice zajímavou osobu. Budete překvapeni, že půjde o zcela odlišný typ, než jaký se vám doposud líbil. To je naprosto v pořádku, protože se zaměříte na jeho nitro a najdete společnou řeč během chvilky. Jen tomuto z vašeho pohledu netradičnímu vztahu musíte dát šanci.

Horoskop narubyStřelec

Pandemie, nepandemie, příští rok se u vás ponese v duchu cestování. Nebude se ani tak jednat o výletování, jako spíš o služební cesty. V práci dostanete velkou důvěru a budete v podstatě jediní, komu bude toto v dnešní době už privilegium uděleno.

I když primární účel vašich cest bude byznys, ukradnete si malé chvíle mezi schůzkami pro načerpání příjemných zážitků a poznání důležitých lidí, kteří vám v životě zůstanou i do budoucna.

Vaše cestování se ovšem negativně projeví doma. Skoro tam nebudete pobývat, takže se mohou od vašich blízkých objevit výčitky o zanedbávání. Své cesty si proto naplánujte tak, abyste ke konci roku už nikam nemuseli.

Dostihne vás totiž únava a jak známo nejlépe se baterky dobijí aktivně stráveným časem se svými milovanými. Pracujte také na své imunitě, například otužování je velmi vhodným způsobem, jak po náročném cestovatelském roku posílit tělo i ducha.

Horoskop naruby

Horoskop narubyKozoroh

I když novoroční předsevzetí mají skutečně jepičí život, vám bychom tentokrát jedno velice doporučovali – kompletní změnu stravování. Pokud nic nezměníte, nebude dlouho trvat a ručička na váze vám ukáže opravdu nelichotivá čísla.

A to ani nemluvíme o nemocech, které se se zvyšující váhou začnou najednou objevovat. Navštivte proto výživového poradce a nastavte si s jeho pomocí dietu. Vrhněte se do cvičení, vyberte si sport a aktivně se mu začněte věnovat. Jen nepřepalte začátek, abyste si ještě nepřivodili nějaké nepříjemné zranění.

O mnoho lépe se povede vašim financím. Konečně si totiž najdete čas a uděláte si v nich pořádek. Díky tomu se vám podaří najít nemalý obnos „volných“ peněz, které později velice vhodně zužitkujete. V zimě se objeví hned několik nabídek na zajímavé investice.

Buďte ovšem ve střehu! Bude se jednat o časově omezené nabídky a pokud nezareagujete ihned, může se stát, že o šanci přijdete. Chytnete-li však šanci za pačesy, dopadne to velice dobře a vy si výrazně finančně polepšíte, například na novou kuchyň.

Horoskop narubyVodnář

Na počátku roku budete nejistí. Budete tápat, zda váš dosavadní život má ten správný směr a smysl. Útěchu pro někoho možná překvapivě najdete v práci. Tento rok vám totiž doslova budou padat do klína nové projekty a nabídky.

Pokud už dlouho přemýšlíte nad tím, že byste se pracovně osamostatnili a pustili se do podnikání, teď je na to ta správná doba. Jste-li zaměstnanci, nebojte se a předestřete vedení své nápady na zlepšení a nové postupy. Vaše snaha bude kladně ohodnocena.

Usilovné přemýšlení o práci bude mít dopad také na vaše zdraví. Doporučujeme hlídat hlavně srdce, kterému jenom prospěje, když se dáte do pohody třeba krátkou vycházkou, nebo čtením napínavé knížky v oblíbeném ušáku.

Do života vám také vstoupí noví přátelé, kteří vás svým elánem natolik dobijí, že rázem zapomenete na všechny starosti. Najednou uvidíte svět z úplně jiné perspektivy než doposud. Objevíte také nové koníčky a spolu s novou partou se jim aktivně začnete ve volném čase věnovat.

Horoskop narubyRyby

Hned ze začátku roku musíte být velice obezřetní. Ozvou se totiž vaše staré lásky, které vám se životem řádně zamíchají. Staré hříchy rázem vyplavou na povrch a vy budete mít co dělat, abyste šarmu svých ex odolali.

Notně to také poznamená váš vztah s partnerem, o to víc, jestli už jste svůj vztah stvrdili manželským slibem. Bude vás to stát hodně vysvětlování, než znovu najdete společnou řeč. Ale nebojte, na radikální řešení v podobě rozchodu určitě nedojde.

Podstatně lépe se vám bude dařit v zaměstnání. Rýsuje se možnost povýšení v aktuální firmě, na kterou už tak dlouho čekáte. Dejte si však pozor, abyste přes veškeré rodinné problémy zaznamenali ty správné signály.

Jste-li ve vedoucí funkci, zapracujte tento rok na komunikaci se svými podřízenými. Sice vám to nikdo z nich určitě neřekl, ale přátelštější tón komunikace nejen při poradách by obzvlášť ocenili. Také se zkuste zamyslet na tím, jak na ostatní lidi působíte. Na některé z nich reagujete příliš podrážděně, což by se mohlo negativně projevit na vaší pověsti.

Doufáme, že jste se při čtení našeho horoskopu bavili stejně jako my při jeho psaní a přejeme vám všechno nejlepší v roce 2021!

Další aktuality

Novinky LG OLED TV 2024

Novinky LG OLED TV 2024

V první polovině roku 2024 vstoupily na trh s televizemi nové modely OLED TV od výrobce LG. Nová série se čtverkou na konci přináší mnohem víc než jen změnu v názvu. V následujícím článku vám pomůžeme...... Celý článek
Jak vybrat žehličku na vlasy?

Jak vybrat žehličku na vlasy?

Kvalitní žehlička na vlasy pracuje přesně tak, jak právě chcete – jednou vlasy vyrovná a dodá jim úžasný lesk, jindy zase vytvoří moderní vlny jako ze salonu. Jak vybrat žehličku na vlasy, která bude ...... Celý článek
Recenze: Kráječ GRAEF SKS 11022 - Vždy pořádně zostra

Recenze: Kráječ GRAEF SKS 11022 - Vždy pořádně zostra

Práce s nožem a přesné krájení surovin jsou snad první dovednosti, které se vyučují na kuchařské škole. Co když vám ale prozradím, že existuje rychlejší, pohodlnější a bezpečnější cesta, jak získat v ...... Celý článek
Jak vytvořit domácí letní kino na zahradě?

Jak vytvořit domácí letní kino na zahradě?

Zbožňujete atmosféru letního kina? Pokud ano, nemusíte cestovat daleko. Domácí letní kino si můžete vytvořit i ve vaší zahradě nebo na terase a kdykoli si užít dobrý film se svými nejbližšími. Co bude...... Celý článek
Apple Intelligence: Umělá inteligence pro každodenní spolupráci

Apple Intelligence: Umělá inteligence pro každodenní spolupráci

Apple ukázal 11. června na své Keynote hned několik novinek. Mezi ně patří revoluční iOS 18 i nové operační systémy pro Apple Watch, iPady a Macy. V závěru prezentace byla představena umělá inteligenc...... Celý článek