0 Kč
×

Nejzajímavější hry na mobil v roce 2024

15.03.2024

Rádi si zkrátíte chvíle v čekárně u lékaře, při čekání na autobus nebo prostě jen rádi hrajete kvalitní a poutavé hry? Připravili jsme pro vás seznam nejzajímavějších her na mobil v roce 2024. Některé mohou být starší, ale stále jsou v žebříčcích na vysokých příčkách a aktuálně jich má v mobilu staženo několik sto tisíc nebo milionů hráčů. Připravit mobily, jdeme na to...

hry na mobil

O čem se dočtete:

TOP strategické hry pro mobil

Pokud máte strategické myšlení a chcete se zahloubit do nových taktik, trochu přezkoušet a vytříbit své smysly.

The Battle of Polytopie

Přeberte roli vládce kmene, který se vám zamlouvá nejvíc, a vybudujte civilizaci ve strategické hře o ovládnutí světa. Bojujte s nepřátelskými kmeny, objevujte nové krajiny a osvojte si nové technologie, které vám pomohou ovládnout každý kousek pevniny. Díky generátoru map vás hra vždy dostane zajímavými místy. Každá situace si vyžaduje trochu jinou strategii, tak se nechte unášet pěknou grafikou a užijte si každý souboj.

Chcete si mobilní hry užít naplno? Tak hrajte na herním telefonu, který vám poskytne dostatečný výkon, parádní výdrž i svižný chod a úchvatnou grafiku.

Hru The Battle of Polytopia si můžete zdarma stáhnout do svého mobilu s Androidem nebo iPhonu. Obsahuje nákupy v aplikaci.

Rebel Inc.

Od tvůrce převratně známé hry Plague Inc. je zde hra Rebel Inc., ve které budete mít za úkol stabilizovat 7 modelovaných oblastí. Pokuste se zastavit povstání v této politicko-vojenské strategické simulaci, která vás doslova pohltí skvělými herními protipovstaleckými taktikami, realistickými iniciativami pro posílení místní správy, inteligentní taktickou AI, která vám dá skutečně zabrat (hráli jsme, opravdu to není procházka růžovou zahradou), a sofistikovanými narativními algoritmy, které se formují na základě vašich rozhodnutí. Podaří se vám stabilizovat zemi, vyvážit vojenské a civilní priority a zastavit povstalce?

Své strategické schopnosti si můžete ověřit nejen na mobilu s OS Android, ale také na iPhonu. Hra je zdarma. Obsahuje nákupy v aplikaci.

Něco pro dobrodruhy

Dobrodružných her pro mobily je habaděj, vybrali jsme pro vás ty, o kterých jste možná neslyšeli, ale rozhodně byste měli.

Very Little Nightmares

Život malé dívky ve žluté pláštěnce je ve vašich rukou. Pomozte jí přežít v nepřátelském domě a najděte jí z něj východisko. Tato hra je plná nočních můr, strašidelných, ale i roztomilých momentů, které vás jistě budou bavit celé hodiny. Co se nachází v každé místnosti? Na jaké natrefíte nepřátele a rozlousknete logicky náročné hádanky, na které musíte využít svůj důvtip a všechny dostupné prostředky?

Prolomte tajemství strašidelného domu v placené hře Very Little Nightmares na Androidu nebo iOS.

Sky: Children of the Light

Dojímavý propracovaný příběh a dobrodružství, od kterého se nebudete umět odtrhnout, vás čeká v nejlepší hře roku Sky: Children of the Light. Design, který je doprovázen nádhernou hudbou, si užijete do posledního detailu, když budete poletovat, skákat, běhat a zkoumat. Navíc se můžete těšit na krásná setkání s jinými hráči, ideálně přáteli. O kvalitě této hry kromě ceny svědčí také komentáře hráčů a přes 10 milionů stažení.

Hra je dostupná zdarma pro telefony s Androidem i pro iPhony. Obsahuje nákupy v aplikaci.

Ponořte se do akce sami i s přáteli

Pokud si užíváte chvíle plné napětí, akce a nechcete promeškat jedinou vteřinu plnohodnotné hry, akční hry jsou pro vás ty pravé.

Call of Duty: Mobile

Skočte do akce s kámoši v zábavné střílečce z pohledu první osoby a prozkoumejte oblíbené režimy pro více hráčů, jako jsou Team Deathmatch, Domination a Kill-Confirmed. Vyberte si jednu z ikonických map, například Shipment, Raid a mnoho dalších. V Call of Duty: Mobile najdete všechno – chcete si dát týmový deathmatch 5 v 5? Nebo bojovat proti zombie? Nebo se pusťte do sniper challenge a vyzvěte kámoše s odstřelovačkou. Můžete se těšit také na získávání desítek ikonických operátorů, zbraní, oděvů a nových částí výbavy. Call of Duty: Mobile má navíc několik sezón, tak si je rozhodně nenechte ujít.

Akci si nejlépe užijete na velkém zařízení, v nabídce pro vás máme hromadu výkonných herních tabletů, které vám zaručí, že budete mít ze hry skvělý zážitek.

Zahrajte si Call of Duty: Mobile s kámoši na Androidu nebo iOS. Hra je zdarma a obsahuje nákupy v aplikaci.

Into the Dead 2

V pokračování akční zombie hry Into The Dead se ocitnete v zombie apokalypse, na cestě zachránit svou rodinu. Vyzbrojte se arzenálem parádních zbraní a pokuste se udělat vše pro to, abyste se dostali k rodině. Připravte se na kopec akce, skvělý příběh, krásnou grafiku a předehru do Night of Living Dead a expanze do vesmíru Ghostbusters. Příběh má několik konců, tak dokončete 7 kapitol, až 60 etap a stovky dalších výzev. Na své cestě objevíte nejen arzenál zbraní, ale také různorodá místa od venkovských farem až po vojenské základny. A abyste na to nebyli sami, doprovázet vás může i loajální psí ochránce, který odrazí zombie a ochrání vás v terénu.

Hra Into the Dead 2 je dostupná pro zařízení s Androidem, ale také pro iOS. Hra je zdarma a obsahuje nákupy v aplikaci.

Hry na mobil pro sportovní nadšence

Sportu nikdy není dost! A když se ho nemůžete nabažit, určitě vás potěší následující hry.

EA SPORTS FC™ Mobile Football

Rozehrajte to i v mobilu! Připojte se k fotbalovému fanklubu EA SPORTS™, trénujte, vybudujte si svůj vysněný Ultimate Team™ z fotbalových legend a předveďte na stadionu, že na to máte! Skórujte se svými nejoblíbenějšími hráči, posouvejte svůj tým na nejvyšší příčky a soutěžte s těmi nejlepšími v režimech PvP včetně Head to Head, VS Attack nebo Manager Mode. Ve hře se odrážejí skutečné charakteristiky hráčů s hmatatelným dopadem na jeho schopnosti a rozmanitost animací. Hra je dynamická a realistický systém střel umožňuje hráčům s údery, aby se vždy prosadili. Navíc si můžete upravovat také hráče v šatně, od vzhledu přes sadu až po boty.

Skórujte a dostaňte se na vrchol na Androidu nebo iPhonu. Hra je zdarma a obsahuje nákupy v aplikaci.

Real Racing 3

100+ milionů stažení mluví za všechno. Zapojte se do celosvětového sportu včetně F1 kdykoli a kdekoli! V Real Racing 3 můžete dupnout na plyn ve více než 20 skutečných lokalitách včetně Monzy, Dubajského autodromu nebo Silverstone, a ve více než 300 propracovaných vozech od Porsche přes Aston Martin až po Audi. Hrát můžete i v multiplayeru, zasoupeřit si s kamarády, případně si užijete noční závody a mnohem víc.

Neradi hrajete ovládáním na displeji? Vyberte si z naší nabídky gamepadů pro telefony a tablety.

Dupněte na plyn, hra je dostupná pro zařízení s Androidem i iPhony. Hra je zdarma a obsahuje nákupy v aplikaci.

Zvládnete přežít?

Nemáte nic, jste někde v džungli nebo v prázdném apokalyptickém městě... I vy milujete survival hry? Tyto vás zaručeně dostanou.

Last Day on Earth

Pocit skutečného boje o přežití zažijete, když se probudíte v apokalypse s prázdnýma rukama. Probádejte prostředí, hledejte zdroje, jídlo, nástroje, vybudujte si své bezpečné místo, které vás ochrání před zombie a vybudujte vše od nuly. Ve světě, ve kterém na vás číhají nejen zombie, ale také žízeň, hlad a nehostinnost, se budete muset chránit jen vy sami. Vypracujte své schopnosti na vyšší úrovně, využijte různé recepty a plány, vylepšete stěny svého obydlí, upravujte zbraně a hlavně... přežijte. Postavte si motorku, člun či vrtulník a získejte přístup ke vzdáleným místům na mapě. A spolehněte se na svého čtyřnohého přítele, který je v tomto světě plném nebezpečí vaším jediným společníkem.

Hru Last Day on Earth si můžete zahrát na OS Android ale i iOS. Hra je zdarma a obsahuje nákupy v aplikaci.

Day R Survival

Tematicky velmi podobná hra Last Day on Earth je hra s názvem Day R Survival, ale je rozdílná zejména zpracováním. Budou vás čekat náročná rozhodnutí, skvělý příběh a skutečný boj o přežití v nehostinném radioaktivním prostředí – v SSSR v roce 1885. Budete muset bojovat (přes logický systém boje) proti všemu, co potkáte, shánět si materiály, jídlo, čistou vodu k pití. Pokuste se v tomto chaosu najít své blízké. Hra poskytuje přes 100 možností craftování, dynamickou mapu a nepřátele, různé úrovně náročnosti hry, ale také sandbox režim. Alespoň pro nás osobně je toto jedna z nejlepších her pro mobil, která vás pohltí od začátku do konce.

Tuto hru vám doporučujeme hrát se sluchátky, mnohem líp se do ní ponoříte a užijete si její atmosféru.

Hru Day R Survival si zahrajete na Android zařízení i iPhonu. Hra je zdarma a obsahuje nákupy v aplikaci.

Hry, které stojí za zmínku

Zahrajte si totální oddechovku – Monopoly GO! - s rodinou či přáteli, kupujte pozemky, budujte hotely a domy a objevujte nové desky, které jsou inspirovány velkoměsty. Pokud máte rádi logické hry, čas si zkrátíte hrou Wood Nuts & Bolts Puzzle a další klikačkou pro relaxaci bude i hra Royal Match.

mobilni hry

chci herní mobil

Další aktuality

Novinky LG OLED TV 2024

Novinky LG OLED TV 2024

V první polovině roku 2024 vstoupily na trh s televizemi nové modely OLED TV od výrobce LG. Nová série se čtverkou na konci přináší mnohem víc než jen změnu v názvu. V následujícím článku vám pomůžeme...... Celý článek
Jak vybrat žehličku na vlasy?

Jak vybrat žehličku na vlasy?

Kvalitní žehlička na vlasy pracuje přesně tak, jak právě chcete – jednou vlasy vyrovná a dodá jim úžasný lesk, jindy zase vytvoří moderní vlny jako ze salonu. Jak vybrat žehličku na vlasy, která bude ...... Celý článek
Recenze: Kráječ GRAEF SKS 11022 - Vždy pořádně zostra

Recenze: Kráječ GRAEF SKS 11022 - Vždy pořádně zostra

Práce s nožem a přesné krájení surovin jsou snad první dovednosti, které se vyučují na kuchařské škole. Co když vám ale prozradím, že existuje rychlejší, pohodlnější a bezpečnější cesta, jak získat v ...... Celý článek
Jak vytvořit domácí letní kino na zahradě?

Jak vytvořit domácí letní kino na zahradě?

Zbožňujete atmosféru letního kina? Pokud ano, nemusíte cestovat daleko. Domácí letní kino si můžete vytvořit i ve vaší zahradě nebo na terase a kdykoli si užít dobrý film se svými nejbližšími. Co bude...... Celý článek
Apple Intelligence: Umělá inteligence pro každodenní spolupráci

Apple Intelligence: Umělá inteligence pro každodenní spolupráci

Apple ukázal 11. června na své Keynote hned několik novinek. Mezi ně patří revoluční iOS 18 i nové operační systémy pro Apple Watch, iPady a Macy. V závěru prezentace byla představena umělá inteligenc...... Celý článek