0 Kč
×

Valentýn se blíží: Máme pro vás tipy na ty nejlepší dárky pro ženy i muže!

07.02.2020
Svátek všech zamilovaných už pomalu klepe na dveře a my jsme pro vás připravili originální tipy na ty nejlepší valentýnské dárky. Máte už dost červených srdcí, roztomilých plyšových medvědů, přeslazených zákusků nebo čokoládových bonboniér, které stejně dáváte každý rok? Darujte letos své drahé polovičce dárek, ze kterého bude mít nejen radost, ale hlavně ho později i využije. V naší nabídce naleznete tipy na dárky jak pro muže, tak pro ženy, se kterými rozhodně nešlápnete vedle.

Tipy na dárky na Valentýna

Tipy na dárky pro muže

Pro milovníka hudby

Máte doma opravdového hudebního nadšence? Potěšte ho kvalitními sluchátky. Vybírat můžete z mnoha variant, které se liší hlavně konstrukcí, provedením nebo kvalitou zvuku. K nejběžnějším typům patří sluchátka pecková nebo špuntová, oblíbená jsou také sluchátka přes hlavu. Pecková sluchátka seženete doslova za pár korun, počítejte však s horší kvalitou zvuku. Oproti tomu špuntová sluchátka nabízí velmi solidní zvuk a díky své konstrukci také dobře tlumí ruchy z okolí. Oblíbená jsou špuntová sluchátka značky Philips, Koss nebo SONY.

Dalším důležitým kritériem při výběru sluchátek je volba mezi drátovými a bezdrátovými modely. Bezdrátová sluchátka jsou výborná na sport či cestování, jelikož nikde nepřekáží žádný drát. Navzájem jsou propojena pouze krátkým kabelem. Velkým trendem jsou v současné době sluchátka True wireless, kterým se také říká „opravdu bezdrátová“, jelikož nejsou spojená žádným kabelem ani mezi sebou. Mají peckovou nebo špuntovou konstrukci a dostanete k nim i nabíjecí pouzdro. Doporučujeme True wireless sluchátka značek Bang & Olufsen, Defunc nebo JBL.

Tipy na dárek sluchátka


Pro nadšeného sportovce

Co takhle mu letos pořídit hodinky, které neukazují jen čas? Ano, řeč je o smartwatch. Využije je při vašich společných túrách, na běhání v lese, na plavání, potápění, přehrávání hudby, může s nimi platit, telefonovat, fotit, sledovat své zdraví. Před nákupem také vždy ověřte, zdali vybraný model hodinek bude spolupracovat s jeho chytrým telefonem. Většina operačních systémů v současných modelech smartwatch jsou již kompatibilní s oběma systémy iOS i Android.

Dávno už chytré hodinky nejsou jen nevzhledným doplňkem. Na trhu najdete širokou nabídku jak klasických sportovních modelů, tak i těch elegantních, které v kombinaci s vhodným řemínkem oblíkne v pohodě i k obleku. Nejjednodušší modely seženete už od 700 Kč, ty nejlepší se dostávají nad hranici 20 000 Kč. Pro začátečníky doporučujeme vyzkoušet oblíbené modely značky Xiaomi nebo Fitbit, pro pokročilejší uživatele jsou tady osvědčené klasiky od Applu či Samsungu.

Tipy na dárky pro sportovce

Místo chytrých hodinek mu můžete pořídit sporttester, který je také vybaven řadou chytrých funkcí, primárně je však určen pro zaznamenávání různých sportovních výkonů. Ve spojení s hrudním pásem bude během jakékoli sportovní aktivity měřit jeho tepovou frekvenci, vzdálenost a tempo či spálené kalorie. Z nabídky sporttesterů rozhodně doporučujeme ty od značek Garmin, Polar nebo Suunto.

Pokud si netroufáte na nákup chytrých hodinek nebo sporttesteru, můžete začít s jednodušším doplňkem – fitness náramkem. Pomocí náramku bude váš drahý moci sledovat čas, svou fyzickou či spánkovou aktivitu, počítat kroky, měřit srdeční tep nebo spálené kalorie. Většina fitness náramků je opět kompatibilní s operačními systémy Android a iOS, takže půjdou připojit téměř ke každému modernímu smartphonu. Ty nejjednodušší modely seženete od 400 Kč, počítejte však s omezenými funkcemi. Slušnou výbavu nabízí fitness náramky značek Fitbit, Huawei nebo Honor.

Tipy na dárek pro muže

Máte doma sportovce? Udělejte mu radost stylovými sportovními hodinkami nebo fitness náramkem. 


Pro opravdového fešáka

Každého správného muže jistě potěšíte zastřihovačem nebo holicím strojkem. Dobrý zastřihovač pomůže zkrotit jeho vlasy, vousy i nežádoucí chloupky. Kvalitní zastřihovače umožňují nastavit až 20 různých délek od necelého milimetru až po desítky milimetrů, díky tomu se dostanou i do hůře dostupných míst na těle. Zastřihovače doporučujeme zvolit voděodolné pro možnost použití i během sprchování. Dobrou službu poskytnou zastřihovače značky Philips, Braun nebo Remington.

Pokud má váš milovaný už dost věčného holení žiletkou, překvapte ho elektrickým holicím strojkem. Většina kvalitních strojků je vodotěsná, zvládnou tedy jak mokré, tak suché holení. Dle četnosti holení můžete vybírat z planžetových nebo frézkových holicích strojků. Planžetové strojky jsou ideální pro denní užívání, zatímco frézkové jsou vhodné pro nepravidelné holení. Ideální volbou budou holicí strojky Panasonic, Philips nebo Braun.

Tipy na dárek pro muže

Tipy na dárky pro ženy

Pro její nádherné vlasy, které tak milujeme

Fén na vlasy je nepostradatelný pomocník snad každé ženy, rozhodně tedy s tímto dárkem nešlápnete vedle. Nejdůležitějšími parametry při výběru fénu jsou určitě příkon, teplota a intenzita foukání.Kvalitnější přístroje pak nabízí i další užitečné funkce jako Jet Turbo Boost, ionizátor či keramický modul, díky kterým vlasy neztrácí vlhkost, lesk, ochrání je před vysušením, a navíc je vysuší extra rychle. Výkonný domácí fén pořídíte již od 500 Kč, profesionální modely šplhají k hranici 4 000 Kč. Doporučujeme fény značky Rowenta nebo Remington, které nabízí za rozumnou cenu velmi slušnou kvalitu.

Nosí vaše drahá ráda kudrliny? Co takhle ji překvapit novou kulmou, která vykouzlí účes jako z Hollywoodu? Klešťové a eliptické kulmy jsou vhodné pro tvorbu dokonalých pravidelných vln, kónické kulmy zase vytvoří přirozeně měkké vlny, zpočátku jsou však složitější na manipulaci. Automatické kulmy zase obstarají veškerou práci samy, nutno však počítat s vyšší pořizovací cenou. Doporučujeme vybírat modely s nastavitelnou regulací teploty pro každý typ vlasů. Trefou do černého budou kulmy značek Rowenta, Remington nebo Babyliss.

Tipy na dárek pro ženu

Nebo naopak preferuje vlasy dokonale hladké a rovné? Vhodným dárkem bude tedy žehlička na vlasy. Důležitým kritériem při výběru je doba nahřátí, velikost žehlicí plochy a regulace teploty. Kvalitnější přístroje obsahují i negativní ionty, které jsou šetrné k vlasovému vláknu a zachovávají zdravý vzhled vlasů. Skvělou volbou budou oblíbené žehličky na vlasy značek Remington, Babyliss nebo Philips.

TIP: Pořiďte jí nový Dyson Airwrap, jenž slibuje naprostou revoluci v úpravě vlasů. Využívá unikátního aerodynamického efektu Coanda, který vlasy vysuší, natočí i vychladí doslova za pár minut, a to bez použití vysokých teplot. My měli možnost kulmu sami vyzkoušet a jak jsme s ní byli spokojení, si přečtěte v naší recenzi.


Pro hladké tělo, které tak rádi hýčkáme

Dokonale hladká pokožka je snem každé ženy. Splňte ho své ženě a pořiďte jí epilátor, který ji zbaví nežádoucích chloupků na dlouhé týdny, jelikož odstraňuje chloupky i s jejich kořínky. Nejběžnějším typem jsou elektrické epilátory, které chloupky vytrhávají pomocí speciálních pinzet. Doporučujeme zvolit voděodolné epilátory na suché i mokré holení, takže ho vaše milá může použít i ve sprše. Ze začátku může být holení trochu bolestivé, než si pokožka na vytrhávání chloupků zvykne. Kvalitní elektrické epilátory seženete už od 500 Kč.

Tip na dárek pro partnerku

Naopak bezbolestnou metodu odstraňování chloupků nabízí moderní IPL epilátory od značky Philips nebo Braun, které fungují na principu záblesků intenzivního pulsního světla. Po pár použitích chloupky přirozeně vypadnou a impulzní světlo zabrání jejich opakovanému růstu. Pokožka bude hladká po dobu až 6 měsíců. IPL epilátory se však nehodí pro světlé, šedé či zrzavé chloupky a pro velmi tmavou pokožku. Počítejte s vyšší cenou, ovšem výsledek bude stát za to a vaše žena bude nadšená.


Pro relax, který si zaslouží

Jako odměnu za neustálou péči jí pořiďte sonický čisticí kartáček na obličej, který bude každou ženu hýčkat jako královnu. Pleť jemně promasíruje a prokrví, vyčistí ji do hloubky, odstraní zbytky make-upu a odumřelých kožních buněk. Po pravidelném používání bude mít vaše milá pokožku jasnější, pružnější a hladší. Základní čisticí kartáčky pořídíte už od 300 Kč, my doporučujeme ty od značky ETA, které jsou voděodolné, rychle se nabíjí a navíc jsou dostupné v mnoha krásných barvách.

Tip na dárek pro přítelkyni

Ať už Valentýna milujete nebo nenávidíte, ať už jej slavíte či neslavíte, potěšit svou drahou polovičku milým dárkem ale určitě můžete.

Další aktuality

Seznamte se s novou řadou produktů HONOR 200

Seznamte se s novou řadou produktů HONOR 200

Společnost HONOR na českém trhu představila tři zbrusu nová zařízení z řady 200. Zatímco nejnižší model zaujme svou velmi příznivou cenovkou, vlajková loď nabídne pokročilé technologie, funkce a špičk...... Celý článek
Jak vybrat napěňovač mléka?

Jak vybrat napěňovač mléka?

Jak si připravit lahodné cappuccino, caffè latte či latte macchiato s nadýchanou, hustou a jemně krémovou pěnou, pokud nemáte doma kávovar s mléčným řešením? Stačí si pořídit kvalitní napěňovač mléka ...... Celý článek
Recenze: Užijte si přípravu dobrot s tím nejlepším od značky Bosch – kuchyňský robot MUMS6ZS00

Recenze: Užijte si přípravu dobrot s tím nejlepším od značky Bosch – kuchyňský robot MUMS6ZS00

Moderní technologie už zabrousily i do našich kuchyní. Ptáte se jak? Skrze kuchyňský robot Bosch MUMS6ZS00. My jsme ho pro vás otestovali a zjistili, jak si poradil s bílky či kynutým těstem. Více se ...... Celý článek
Nejúspěšnější reality shows z dílny Netflixu: Co si nenechat ujít?

Nejúspěšnější reality shows z dílny Netflixu: Co si nenechat ujít?

Hledáte tipy na to, co sledovat na Netflixu? Pojďme se podívat na celkem 7 reality shows, které se mohou právem zařadit k těm nejúspěšnějším. V našem výběru si na své přijdou jak milovníci vztahových ...... Celý článek
LG představuje QNED televizní novinky 2024

LG představuje QNED televizní novinky 2024

Ponořte se do obrazu s neuvěřitelně pestrými a sytými barvami na nových QNED televizích značky LG. Technologie QNED vznikla spojením Quantum Dot a NanoCell a nabízí vyvážené zobrazení barev i dokonale...... Celý článek