0 Kč
×

7 tipů na dárky za vysvědčení pro malé školáky

09.06.2020

Máte doma premianta nebo jedničkářku? Nebo vás naopak vysvědčení vašeho potomka moc nenadchlo? Pokud však víte, že se opravdu snažil, malou odměnu si určitě zaslouží. Motivujte děti k ještě lepším výsledkům! Níže jsme pro vás sepsali 7 tipů na dárky za vysvědčení, za které nezaplatíte víc jak 1 000 Kč.

darky_za_vysvedceni

1) Sluchátka Maxipes Fík pro školáky i školačky

Dětský sluch je potřeba chránit a rozhodně není dobré, aby byly uši malých školáků a školaček vystaveny stejné hlasitosti jako uši dospělého člověka. Proto je hlasitost těchto dětských sluchátek omezena na 90 dB – aby zajistila dětem poslech pohádek i písniček bez obav z poškození sluchu. Zajištěno je také jejich maximální pohodlí díky pěnovým náušníkům.

Součástí sluchátek je 1,2 m dlouhý kabel, který je zakončen 3,5mm jack konektorem. V každém balení naleznou děti i sadu 16 samolepek. Těmi mohou ozdobit právě sluchátka nebo je využít třeba na výzdobu nábytku v pokojíčku. Dětská sluchátka Maxipes Fík od značky GoGEN najdete v DATART v bílo-modrém provedení, ale i v kombinaci zelené/růžové pro slečny.

darky_za_vysvedceni

Pokud má vaše dítko zálibu spíš v jiných postavičkách či zvířátkách, žádný problém. V DATART najdete sluchátka s princeznovskou korunkou, králičími oušky, s motivem jednorožce, medvídka nebo dinosaura. Ceny těchto dětských sluchátek se pohybují v rozmezí 399-699 Kč.

2) Chytré hodinky Canyon Sammy Kids

darky_za_vysvedceni

Chcete svým dětem udělat radost a zároveň zajistit jejich bezpečnost? Pak vsaďte na chytré hodinky od společnosti Canyon! Děti zaujmou veselým designem i svými možnostmi, jako je podpora telefonování a zpráv, dotykový TFT displej s rozlišením 240 × 240 px, svítilna, hry, budík či integrovaný fotoaparát. Při dětských nehodách přijde vhod také odolnost hodinek vůči polití dle IP65. Běžná výdrž činí 2 dny.

Tyto smartwatch však umí děti také chránit. Budete mít k dispozici informace o poloze dítěte a hodinky vás samy upozorní, jakmile potomek opustí zvolenou zónu. Umožňují dokonce i vzdálený odposlech. Hodinky Canyon Sammy Kids jsou dostupné v modré a růžové barvě a jejich cena je 899 Kč.

3) Herní konzole Maxipes Fík

darky_za_vysvedceni

Hry pro zábavu a k rozvoji dětských smyslů – to v sobě ukrývá herní konzole do kapsy v pohádkovém provedení. Na 2,7" palcovém displeji s rozlišením 960 × 240 pixelů si vaši malí hráči a hráčky mohou zahrát celkem 200 arkádových her! Výběr je opravdu pestrý, k dispozici jsou dítěti hry vědomostní, logické, postřehové, početní i hry zaměřené na rychlost a sbírání nejvyššího počtu bodů. Svou oblíbenou hru si najde opravdu každé dítko.

Samotná konzole váží pouhých 100 gramů, takže ji určitě oceníte např. při dlouhém cestování nebo v čekárně u doktora. Ovládání je jednoduché. Konzole nevyžaduje žádné další připojení ani příslušenství. Nabíjení je pomocí tří AAA baterií, příp. pomocí USB. Hlasitost hry lze regulovat nebo použít drátová sluchátka. Kapesní herní konzole je dostupná v růžové či modré barvě a cena je 499 Kč.

4) Elektrický zubní kartáček pro děti

darky_za_vysvedceni

Která malá slečna by neznala animovaný film Ledové království? Hrdinky Elsa a Anna si získaly srdce ohromného množství divaček. A protože čištění zubů není zrovna činnost, kterou by děti vyhledávaly, přichází tyto hrdinky motivovat i ke správné zubní péči. Zubní kartáček Oral-B Vitality Kids FROZEN je ideální pomocník, díky němuž si děti k této činnosti určitě vytvoří kladný vztah. Navíc jej lze propojit také s aplikací Disney Magic Timer, která pomůže také se správným postupem.

darky_za_vysvedceniKartáček s extra měkkými vlákny nabízí 2 režimy čištění zubů – Daily Clean a režim Sensitive pro citlivé zuby a dásně. Až 7 600 oscilačně-rotačních pohybů dodá dětským zoubkům mnohem kvalitnější péči a zajistí lepší výsledek než při použití manuálního zubního kartáčku. Efektivně se dostane i do mezizubních prostor, a tak důkladně odstraní zubní plak.

Kartáček Oral-B Vitality je také vybaven vestavěným časovačem na 2 minuty, což je zubními lékaři doporučovaná doba čištění. Dobíjecí baterie vydrží v provozu až 8 dní. Pro doplnění energie stačí kartáček postavit do nabíjecí základny. Rukojeť kartáčku si navíc děti mohou vylepšit 4 samolepkami s motivem Disney Ledové království. Teď už bude kartáček přesně podle jejich gusta! Cena elektrického zubního kartáčku je 799 Kč.

Úžasňákovi pro šikovné kluky

 

 

Seznamte se se zubním kartáčkem Oral-B Vitality Kids Incredibles 2! Díky němu snadno motivujete ke zodpovědnému čištění zubů i malé nezbedy. Čištění je zajišťováno speciální kruhovou hlavicí s měkkými štětinami a 7 600 oscilacemi za minutu. A aby byly výsledky ještě lepší, je k němu zdarma dostupná mobilní aplikace s časovačem a populárními Disney postavičkami. O dobíjení se opět postará nabíjecí kolébka. Cena kartáčku s Úžasňákovými je 599 kč.

5) Outdoorová kamera SJCAM F1 Fun Cam

darky_za_vysvedceni

I mezi malými dětmi se najdou budoucí fotografové či scénáristi! Odolná kamera pro děti, která snadno zvládne i focení, pro ně bude tou pravou volbou. Je navržena tak, aby perfektně padla do dětských rukou. Odolnou konstrukci nevyvede z míry ani hrubší zacházení. Záznamy natočené v HD kvalitě je možné uložit na paměťové karty do velikosti až 32 GB.

Dětem se kromě spousty užitečných funkcí nabízí také možnost pořizovat úchvatná timelapse videa. Fotografovat mohou do rozlišení až 12 Mpx, využít funkci samospouště nebo různé rámečky, které korespondují s motivem fotografie. Zkrátka skvělá volba jako první kamera/fotoaparát pro děti! Cena veselé dětské kamery je 790 Kč.

6) Elektronická kreslicí tabulka

darky_za_vysvedceni

Tíhne váš potomek spíš k umění? Pokud patří kreslení k jeho oblíbeným činnostem, určitě mu udělá radost kreslicí tabulka. Tato je vyvedená v designu Maxipsa Fíka, je tenká a lehká. 8,5" displej je dostatečně velký pro jakékoliv dětské výtvory. A pokud se dílko zrovna nevyvede, nebo bude načase začít s dalším, pro smazání obrázku stačí stisknout jediné tlačítko.

Součástí balení jsou dva stylusy. Dlouhodobý provoz má na starosti knoflíková baterie, která je také součástí balení. Cena kreslicí tabulky je 499 Kč.

7) Vysílačky GoGEN Maxipes Fík

darky_za_vysvedceni

Dárek pro dva jednou ranou! Máte doma dva malé neposedy? Zabavte je netradiční formou komunikace. Skvělý set vysílaček s dosahem až 4 km (ve volném terénu) zajistí hodiny zábavy. Vysílačky s osmi komunikačními kanály a snadnou obsluhou si děti rychle oblíbí. Funkce prohledávání kanálů poskytuje možnost vyhledávat rádiové stanice. Díky nastavení hlasitosti a zelenému podsvícení displeje je mohou děti navíc využívat také v noci.

Na nízké nabití baterie vysílačka děti sama upozorní. O napájení se starají 3 AAA baterie, které jsou součástí balení. Máte doma jedináčka? Zahrajte si s ním na schovku! Díky GoGEN vysílačkám můžete svého potomka kdykoliv zkontrolovat i přesto, že nejste v jeho blízkosti. Sada dvou vysílaček je dostupná v růžovo-zeleném a maskáčově zeleném provedení. Cena sady dvou vysílaček je 799 Kč. Přepínám!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Další aktuality

Novinky LG OLED TV 2024

Novinky LG OLED TV 2024

V první polovině roku 2024 vstoupily na trh s televizemi nové modely OLED TV od výrobce LG. Nová série se čtverkou na konci přináší mnohem víc než jen změnu v názvu. V následujícím článku vám pomůžeme...... Celý článek
Jak vybrat žehličku na vlasy?

Jak vybrat žehličku na vlasy?

Kvalitní žehlička na vlasy pracuje přesně tak, jak právě chcete – jednou vlasy vyrovná a dodá jim úžasný lesk, jindy zase vytvoří moderní vlny jako ze salonu. Jak vybrat žehličku na vlasy, která bude ...... Celý článek
Recenze: Kráječ GRAEF SKS 11022 - Vždy pořádně zostra

Recenze: Kráječ GRAEF SKS 11022 - Vždy pořádně zostra

Práce s nožem a přesné krájení surovin jsou snad první dovednosti, které se vyučují na kuchařské škole. Co když vám ale prozradím, že existuje rychlejší, pohodlnější a bezpečnější cesta, jak získat v ...... Celý článek
Jak vytvořit domácí letní kino na zahradě?

Jak vytvořit domácí letní kino na zahradě?

Zbožňujete atmosféru letního kina? Pokud ano, nemusíte cestovat daleko. Domácí letní kino si můžete vytvořit i ve vaší zahradě nebo na terase a kdykoli si užít dobrý film se svými nejbližšími. Co bude...... Celý článek
Apple Intelligence: Umělá inteligence pro každodenní spolupráci

Apple Intelligence: Umělá inteligence pro každodenní spolupráci

Apple ukázal 11. června na své Keynote hned několik novinek. Mezi ně patří revoluční iOS 18 i nové operační systémy pro Apple Watch, iPady a Macy. V závěru prezentace byla představena umělá inteligenc...... Celý článek