Léto je v plném proudu! Využijte jeho potenciál na maximum a pořiďte si elektrický gril ETA. Se svými kompaktními rozměry bude skvělý na zahradu, balkon i do kuchyně. Klidně ho ale můžete s sebou sbalit na dovolenou v karavanu, nebo třeba pod stan. Letní dobroty si tak můžete dopřát, ať už budete kdekoliv.
Nejsou to jen praktické kompaktní rozměry ETA grilů, kvůli kterým si je pořídit. Důvodů k nákupu je hned několik. Třeba rychlost. Díky bleskovému nahřátí grilů je příprava jídla mnohem rychlejší. Nebo úspora. Nemusíte myslet na neustálé dokupování uhlí či plynu a provoz elektrického grilu se tak stává o dost levnější. A co teprve údržba a čištění. Desky grilů ETA jsou vybaveny antiadhezní úpravou, tím se zabrání připékání a připalování. S tím souvisí i zdravější příprava pokrmů. Zvládnou totiž přípravu zcela bez tuku.
Grilování na elektrických grilech je považováno za nejzdravější způsob grilování. Případný tuk či šťáva neodkapává na dřevěné uhlí, nepřipaluje se a nedochází tak ke vzniku zdraví škodlivých látek.
Chcete opravdového profesionála? Pak vsaďte na výkonný elektrický gril ETA Torreo. Se silným příkonem 2 000 W a integrovanými topnými spirálami není na nahřátí desek nutné dlouho čekat. Do grilování se tak můžete pustit téměř okamžitě. Desky je možné otevřít na 90° i na 180°. Po rozevření tak získáte velkou plochu pro grilování.
ETA Torreo nabízí 6 automatických programů. Pokud chcete mít teplotu pod dohledem, můžete si ji sami regulovat, a to v rozmezí od 80 do 240 °C. Na nahřátí a připravenost grilu vás upozorní zvuková signalizace. Součástí grilu je taky odnímatelná teplotní sonda! Budete tak mít vždy dokonalý přehled o teplotě grilovaného pokrmu. Parádní vychytávkou je i funkce časovače, se kterým si můžete nastavit dobu grilování od 1 do 60 minut.
Gril je vyroben s ohledem na maximální bezpečnost. Díky tepelně izolovanému držadlu a bezpečnostní pojistce nehrozí popálení. I samotná údržba grilu ETA Torreo je příjemně snadná. Všechen přebytečný tuk se shromažďuje ve sběrné nádobě s kapacitou 0,2 l. Tu pak snadno vyjmete a vylijete.
Víte, že na elektrické grily ETA si můžete zdarma prodloužit záruku? Stačí se zaregistrovat na stránkách značky! U elektrického grilu ETA Torreo se pak bezplatně prodlouží dokonce až na 5 let.
Ani ETA GrilChef vás určitě nezklame při jakékoli zahradní oslavě, večírku či rodinném posezení. Tento 2 000W elektrický gril bude skvělý na grilování masa, ryb, zeleniny, sýrů i pečiva. Grilovací desky poskytnou po rozevření dostatek prostoru pro všechny dobroty. Každá deska má svůj vlastní termostat, který lze nastavit v rozmezí 160–220 °C pomocí dvou otočných koleček. Grilovat tak můžete šťavnaté steaky i čerstvou zeleninu současně.
ETA GrilChef nechybí tepelně odizolované držadlo pro bezpečné ovládání a odkapávací nádobka o objemu 0,25 l, která posbírá všechen přebytečný tuk.
Otevřený stolní gril ETA Vital doprovází hned dvě vyměnitelné desky, díky kterým je skvěle univerzální. Kamennou desku použijte pro propečenější a pomalejší grilování. Litinovou naopak pro rychlou přípravu krvavých steaků. Bezkouřový systém odtoku tuku a vody vás zbaví nepříjemného kouře v kuchyni. Teplotu si můžete plynule nastavit tak, jak zrovna potřebujete a o provozu grilu budete vždy vědět díky světelné signalizaci.
Dodržujte pravidelně následující tipy a doporučení. Odměnou vám bude vždy skvělý výsledek i dlouhá životnost grilu.
Zkuste letos něco nového a neotřelého. S grilovaným vodním melounem vaše hosty zcela jistě překvapíte.
• ¼ vodního melounu
• 3 lžíce třtinového cukru
• 1,5 lžičky soli
• Nastrouhaná kůra z limetky
• Olej na potření grilu
• Na dochucení: zakysaná smetana či řecký jogurt
V malé misce smíchejte třtinový cukr, sůl a limetkovou kůru. Lžičku připravené směsi si odložte stranou. Meloun nakrájejte, vyskládejte na plech, posypte zbývající směsí a nechte 15 minut odpočívat. Přebytečnou vodu z melounu odsajte papírovou utěrkou.
Elektrický gril ETA rozpalte a zlehka jej potřete olejem. Meloun vyskládejte na gril a nechte jej opékat zhruba 2 až 3 minuty z každé strany (dokud se neobjeví typické stopy po grilování). Meloun poté dejte na talíř a posypte zbylou směsí. Podávejte se zakysanou smetanou či řeckým jogurtem. Přejeme dobrou chuť!