DATART začal prodávat svou vlastní kávu

11.06.2014

Nejen široké spektrum spotřební elektroniky, ale nově i exkluzivní kávovou směs mohou zakoupit zákazníci řetězce DATART. Káva nese označení NERO, je zrnková a k dostání ve dvou baleních – černé obsahuje 100 % Arabiku, stříbrné směs 80 % Arabiky a 20 % Robusty.

Za celou existenci DATARTu si zde zákazníci koupili několik milionů kávovarů. Personál na prodejnách je díky pětadvaceti letům zkušeností schopen pomoci s výběrem toho nejlepšího přístroje tak, aby si každý mohl připravit kávu přesně podle svých představ.

„Všem zákazníkům, kteří se k nám vrací z důvodu profesionálního přístupu našich prodejců, jsme se rozhodli nabídnout zrnkovou kávu špičkové kvality nazvanou NERO. Tu pro nás připravují pečlivě vybraní odborníci, z jejichž pražírny vychází jedny z nejlépe hodnocených zrnkových káv na světě," vysvětluje tisková mluvčí společnosti DATART Jana Choroušová. „Aby si každý přišel na své, rozhodli jsme se zákazníkům nabízet 2 druhy - 100% Arabiku v černém balení a směs 80% Arabiky a 20% Robusty zabalenou ve stříbrném obalu. Kávová zrna pochází převážně z Jižní Ameriky, část je afrických a asijských."

Blendy (kávové směsi) byly namíchány ve spolupráci se zákazníky tak, aby odpovídaly chuti českých a slovenských milovníků kávy. Všechna zrna jsou pražírnou pečlivě vybírána pro dosažení stálé a lahodné chuti. Maloobchodní řetězec touto aktivitou navazuje na sérii videí znázorňujících přípravu jednotlivých druhů kávy.

Kávu NERO budou moci ochutnat zákazníci Kuchyňských studií DATART, a to ve čtvrtek 13.11. od 11:00-18:00 na Pankráci nebo v sobotu 15.11. od 11:00-18:00 na Zličíně.

„V rámci naší předvánoční kampaně proběhne v druhém listopadovém týdnu v našich Kuchyňských studiích DATART na pražském Pankráci a Zličíně ochutnávka kávy připravené ze směsi NERO. K ní budeme nabízet vánoční cukroví z dílny známé cukrářky Ivety Fabešové, která bude péct cukroví přímo na místě," dodává Jana Choroušová.