japonský kuchyňský nůž Santoku • určený pro krájení, drcení a sekání masa, zeleniny a ryb • extrémní tvrdost a dlouhá životnost • délka čepele/nože: 178/313 mm • materiál čepele: damascénská ocel • materiál rukojeti: javorové dřevo
sada nožů • materiál čepele: japonská damašková 67vrstvá ocel VG–10 • materiál rukojeti: Micarta • certifikace LFGB • nůž šéfkuchaře s délkou čepele 21 cm • univerzální nůž s délkou čepele 13 cm • krájecí nůž s délkou čepele 9 cm • dřevěné pouzdro
blok na nože • 5 nožů • čepel z japonské nerezové oceli • ergonomické rukojeti s povrchem SoftGrip • blok v kombinaci bambusu a plastu • možnost mytí v myčce
univerzální nůž • délka čepele 17 cm • materiál čepele: japonská damašková 67vrstvá ocel VG–10 • materiál rukojeti: Micarta • certifikace LFGB
kuchyňský nůž • délka čepele 19 cm • nepřilnavý povrch čepele • možnost mytí v myčce nádobí
brousicí sada • nastavitelný úhel od 15° do 30° • 4 diamantové brusné kameny • broušení i ostření • pohyblivá vodítka • rozměry základny 20 × 13 cm • kufr pro přenášení