sada nožů • 6 kusů • vyrobeny z prvotřídní nerezavějící oceli • odolná čepel • ergonomická rukojeť s masivními nýty • profesionální a domácí použití
japonský porcovací nůž • pro vykosťování a oddělování masa, čistění a porcování krevet, odblaňování, vypeckovávání paprik • délka čepele/nože: 76/155 mm • materiál čepele: damascénská ocel • materiál rukojeti: javorové dřevo
Nůž Fiskars Hard Edge s malou 14cm čepelí, je vhodný ke krájení zeleniny nebo masa. Fiskars se pyšní svou vynikající ostrostí čepele, která je 4× odolnější než u běžných nožů. Tato bezkonkurenční odolnost pochází z jedinečné technologie LZR-EDGE™, která zajišťuje vynikající ostrost kdykoliv a za jakýchkoliv podmínek. Čepel nože je vyrobena z vysoce kvalitní japonské nerez oceli. Fiskars 1051749 disponuje rukojetí s 3D povrchem z materiálu Softouch™, který zajišťuje nejen příjemné držení, ale také nejlepší ovladatelnost při krájení.
Fiskars Hard Edge porcovací kuchyňský nůž s rovnou dlouhou 22cm čepelí je vhodný k porcování masa. Fiskars 1051760 se pyšní svou vynikající ostrostí čepele, která je 4× odolnější než u běžných nožů. Tato bezkonkurenční odolnost pochází z jedinečné technologie LZR-EDGE™, která zajišťuje vynikající ostrost kdykoliv a za jakýchkoliv podmínek. Čepel nože je vyrobena z vysoce kvalitní japonské nerez oceli. Fiskars HE 1051760 disponuje rukojetí s 3D povrchem z materiálu Softouch™, který zajišťuje nejen příjemné držení, ale také nejlepší ovladatelnost při krájení.
Fiskars Hard Edge velký kuchyňský nůž 20 cm s masivní čepelí je ideální pro snadné krájení masa a zeleniny. Fiskars 1051747 se pyšní svou vynikající ostrostí čepele, která je 4× odolnější než u běžných nožů. Tato bezkonkurenční odolnost pochází z jedinečné technologie LZR-EDGE™, která zajišťuje vynikající ostrost kdykoliv a za jakýchkoliv podmínek. Čepel nože je vyrobena z vysoce kvalitní japonské nerezové oceli. Fiskars disponuje rukojetí s 3D povrchem z materiálu Softouch™, který zajišťuje nejen příjemné držení, ale také nejlepší ovladatelnost při krájení.
nůž • délka ostří: 20 cm • druh nože: kulinářský, na maso • materiál čepele: ocel, nerez • tvrdost: 58/60 • plně kovaný • nerez nýty • rukojeť z olivového dřeva
japonský kuchyňský sekáček • mnohonásobné využití • velmi ostrá čepel • délka čepele/nože: 165/306 mm • materiál čepele: damascénská ocel • materiál rukojeti: javorové dřevo