japonský kuchyňský nůž • určený pro krájení masa, ryb a zeleniny • velmi ostrá čepel • délka čepele/nože: 203/338 mm • materiál čepele: damascénská ocel • materiál rukojeti: javorové dřevo
japonský porcovací nůž • pro vykosťování a oddělování masa, čistění a porcování krevet, odblaňování, vypeckovávání paprik • délka čepele/nože: 76/155 mm • materiál čepele: damascénská ocel • materiál rukojeti: javorové dřevo
japonský nůž • pro krájení ovoce a zeleniny • materiál čepele damašková ocel • rukojeť z javorového dřeva • délka čepele 126 mm • celková délka 234 mm • zabaleno v dřevěném boxu
japonský kuchyňský nůž Santoku • určený pro krájení, drcení a sekání masa, zeleniny a ryb • extrémní tvrdost a dlouhá životnost • délka čepele/nože: 178/313 mm • materiál čepele: damascénská ocel • materiál rukojeti: javorové dřevo