pec na pizzu • příkon 1 200 W • průměr 31 cm • 2 kamenné desky • nastavitelný termostat až do 390 °C • horní a spodní topné těleso • nastavitelný časovač s akustickým signálem • kontrolka...
pec na pizzu • příkon 1 200 W • průměr 31 cm • 2 kamenné desky • nastavitelný termostat až do 390 °C • horní a spodní topné těleso • nastavitelný časovač s akustickým signálem • kontrolka připravenosti • příslušenství: pizza dřevěné podnosy a recepty
Milovníci italské pizzy ocení domácí pekárnu G3 Ferrari G10032, která zvládne připravit nejen úžasnou pizzu, ale také tousty, panini, focacciu a jiné lahůdky tradiční italské gastronomie. Skvělé výsledky pečení přináší výkon 1 200 W. Upečená pizza bude krásně křupavá a šťavnatá a bez vysušení omáčky, díky čemuž budete mít pocit, že jste svůj oblíbený pokrm dostali v té nejlepší italské pizzerii.
Lahodnou pizzu dle vaší chuti zvládne připravit opravdu každý. Teplotu na termostatu nastavíte až do výše 390°C, což přináší podobné výsledky, jako by tomu bylo při přípravě v originální peci. Trouba je vybavena 2 žáruvzdornými kamennými deskami a 2 ocelovými topnými tělesy, které se postarají o rovnoměrné opečení. Horní žáruvzdorný kámen je odnímatelný. K dispozici je také časovač s akustickým signálem a nechybí ani kontrolky připravenosti. Domácí pekárna vám připraví úžasnou pizzu o průměru 31 cm, která bude upečená během 5 minut. Její použití je vhodné i pro přípravu mražené pizzy. Součástí příslušenství jsou dřevěné podnosy a různé recepty na přípravu pizzy, kterými se můžete nechat inspirovat.
Dokumentace k tomuto produktu | |
---|---|
Návod k použití CZ Pec na pizzu G3 Ferrari G10032 červená | Zobrazit / (126 kB) |
Návod k použití SK Pec na pizzu G3 Ferrari G10032 červená | Zobrazit / (123.5 kB) |
Uvedené recenze jsou ověřené a jsou nezávislým názorem našich zákazníků, kteří si toto zboží zakoupili.
Hodnotilo 11 uživatelů
Výsledok ako z kamennej pizzerie
Jednoduché použitie, skvelá pizza upečená za 4 minútky
S pecí jsem velmi spokojen, splnila očekávání.
Super chuť.
Pečie dobre, treba však odsledovať správny čas pečenia pri rôznych druhoch cesta na pizzu.
Aj keď dávate akokoľvek pozor, kameň sa pri pečení zašpiní a vzhľadom na porézny povrch sa nedá vyčistiť.
Všechno super - pizza je mnohem lepší než z trouby. Nicméně má lehce nerovnoměrný ohřev - ze shora se peče pomaleji
Pizzu uz ne obednavam;-)