vařič sous-vide • příkon 1 200 W • max. objem nádoby 30 l (není v balení) • ponorná konstrukce • nastavení teploty 5–95 °C • dotykový displej • časovač • posuvný upevňovací klips • maximální zachování přirozené chuti, vůně i textury
G21 Trofeo
Vakuový vařič G21 Trofeo s příkonem 1 200 W poslouží při domácím vaření i v restauracích. Nádoba, v níž probíhá vaření, může mít objem až 30 litrů, teplotu lze nastavit od 5 do 95 °C s přesností na 0,1 °C. Jedná se proto o ideální zařízení pro přípravu vajec naměkko, steaků z hovězího i drůbežího masa nebo dezertů. Záleží jen na vaší chuti!
Vyladěný do nejmenších detailů
Zařízení je vytvořeno tak, abyste jej mohli bezpečně používat klidně každý den. Tělo se skládá ze 2 částí. Ponorný díl obsahuje vnitřní varnou spirálu. Ve vrchní části se ukrývá elektronika. Nechybí ani kulatý dotykový displej pro pohodlnou obsluhu.
Klíčové vlastnosti:
- Použití v kombinaci s až 30litrovou nádobou
- Široké spektrum teplot a připravovaných pokrmů
- Elegantní design s ponornou a vrchní částí
- Pomalé vaření zachovává nutriční látky i chuť
- Přehledný displej s jednoduchým nastavením
- Snadné upevnění k nádobě včetně fixace výšky
- Lze připravovat i zamražené potraviny
Mistr vaření ve vakuu skvěle poslouží v běžné domácnosti i restauraci.
Vaření jako ve špičkové restauraci
Zatímco probíhá pomalé vaření, vy se můžete v klidu věnovat něčemu jinému. Zařízení může klidně pracovat přes noc a nachystat vám oběd na druhý den. I když vám příprava zabere jen minimum času, budete mít jistotu, že si pokrmy vytvořené metodou sous-vide zachovají přirozenou texturu, budou jemné a chutné. Také v nich zůstane maximum nutričních látek včetně vitamínů.
Získáte absolutní kontrolu
Mějte dokonalý přehled nad průběhem vaření. Pomocí dotykového displeje můžete snadno spustit i ukončit program, nastavit požadovanou teplotu a dobu, po kterou bude příprava probíhat. Lze si také zobrazit aktuální, nebo naposledy nastavenou teplotu i čas zbývající do konce programu.
Zavěšení v nádobě
Součástí přístroje je upevňovací klips. Ten má posuvnou destičku, s jejíž pomocí nastavíte a zafixujete požadovanou výšku. Spodní část klipsu nesmí být pod vodou a hladina nesmí být nižší než 11 cm. Součástí zařízení je také filtr.
Příprava z vakuovaných potravin
Suroviny pro sous-vide přípravu je nejprve potřeba zavakuovat do fólie (vakuovačka není v balení). Neprodyšný obal funguje jako prevence vniknutí organismů a bakterií, které by mohly potravinu zničit. Tato technologie také snižuje úbytek hmotnosti a díky nízké teplotě pomáhá uchovávat všechny živiny. Sous-vide vařič G21 lze použít i na zmražené vakuované potraviny.
Obrázky produktů jsou pouze informativního charakteru.