Vánoce 2015

03.12.2015

Otevírací doba

Otevírací doba našich prodejen o Vánocích je shodná s otevírací dobou obchodních center, kde jsme v nájmu. Na Štědrý den mohou zákazníci nakoupit vánoční dárky ve většině našich prodejen až do 14 hodin.  Na Boží hod máme prodejny zavřené, ale hned na Štěpána (26.12.), kdy startujeme povánoční slevy, jsou některé již otevřené. Na Silvestra máme otevřené prodejny, na Nový rok zavřené. E-shop bude fungovat nepřetržitě," informuje Iva Pavlousková, PR Manager společnosti DATART.

Doprava

„U velkých spotřebičů zákazníkům radíme udělat objednávky do 15. prosince, protože očekáváme jako každý rok enormní zájem o naší  komfortní DATART dopravu, kdy novou pračku, ledničku, sporák nebo televizi vyneseme až do bytu, rozbalíme, zapojíme, a pokud bude třeba, odvezeme i starý spotřebič. Navíc po sobě vše uklidíme. Ostatní spotřebiče je dobré objednat do pondělí 21. prosince při dovozu domů nebo do práce. Po tomto datu doporučujeme zajít do prodejny nebo si zboží objednat přes e-shop s vyzvednutím na prodejně,“ radí Iva Pavlousková, PR Manager společnosti DATART.

Hity letošních Vánoc

Podle společnosti DATART budou vánočním hitem produkty péče o zdraví a tělo: fény, kulmy, žehličky na vlasy, zubní kartáčky, epilátory, holicí strojky, chytré a fitness hodinky, odšťavňovače, multifunkční hrnce, sušičky na ovoce a houby atd. Dále pak produkty pro radost, jako například hračky, herní konzole a outdoorové kamery. Zájem DATART předpokládá také o chytré telefony, notebooky, UHD  televize, ale i domácí vinotéky.

„Oblíbeným vánočním dárkem jak soukromým, tak i firemním, jsou dárkové karty DATART. Pokud je koupíte nyní, budou platit do 31. 12. 2016. Dárkovou kartou zákazník zaplatí při nákupu stejně jako platební, výše nákupu je mu odečtena z nabitého kreditu. Dárkové karty DATART nabízíme ve všech našich prodejnách a na webu v nominální hodnotě 500 Kč, 1000 Kč a 2000 Kč. Je to oblíbený dárek i firemní pro zaměstnance i obchodní  partnery," oznamuje Iva Pavlousková, PR Manager společnosti DATART. „Perličkou v naší nabídce jsou chytré hodinky Carneo V8, které nabízíme exkluzivně. Jsou kompatibilní s telefony jak s iOs, tak Androidem, navíc jsou cenově dostupné opravdu pro každého."

Vrácení nevhodných dárků

Při nakupování dárků v DATARTu nemusíte mít žádné obavy. Maloobchodní prodejce se spotřební elektronikou totiž umožňuje vrácení nevhodných nebo stejných dárků.

„Zboží zakoupené coby dárek k Vánocům mohou nevhodně obdarovaní vrátit v období  od 26. 12. 2015 do 2. 1. 2016. Ihned v prodejně vyměníme nevhodný dárek za jiné zboží, dárkovou kartu či vrátíme peníze. Tato služba platí pro nákupy realizované od 1. 12. 2015 do 24. 12. 2015," informuje Iva Pavlousková, PR Manager společnosti DATART.

Jak musí vypadat zboží, které chcete vrátit?

• Nepoužité, nepoškozené, včetně kompletního příslušenství
  • V původním obalu a s přiloženým dokladem o koupi