Vyzbrojte se proti jarní únavě

22.02.2017

S prvními slunečními paprsky pomalu přichází ke slovu i jarní únava. Jestliže jste oslabení pro prodělaných virózách, temná zima na vás zanechala stopy v podobě splínu, vaše vlasy a pleť volají SOS, vaše tělo vyžaduje více pohybu na čerstvém vzduchu, ale vaše hlava by nejraději prospala alespoň týden v kuse, je nejvyšší čas pořídit si pomocníky, kteří vám nalijí elán do života i hezký vzhled.

02/2017

Profesionální smoothie makers Nutribullet Extraktor 900
Přístroj zvládne až 25 000 otáček za minutu a hravě si tak poradí s každou potravinou. Mixuje, seká, drtí a mele ovoce i zeleninu, abyste svému tělu mohli dodat vitaminovou bombu. V balení najdete dvě láhve o objemu 0,9 l a 0,5 l.

Cenově dostupný smoothie makers Gallet MS 590
Zdravý a chutný nápoj s ním připravíte během několika vteřin a láhev o objemu 500 ml si můžete vzít s sebou do práce, školy nebo tělocvičny.

Profesionální odšťavňovač KENWOOD JMP800SI
Síla odšťavňovače tkví v pomalých otáčkách (48 za minutu) a obrovské síle indukčního motoru, čímž dosahuje až 81procentní extrakce. Z ovoce a zeleniny tak dostane i tu poslední důležitou živinu a vitamín a jeho další výhodou je, že si poradí i s celými kusy ovoce a zeleniny. Objem nádoby na nápoj je 1 l, nádoba na dužinu má stejnou kapacitu.

Cenově dostupný šnekový odšťavňovač SENCOR SSJ 4042RD
Odšťavňuje při nízkých otáčkách (60 za minutu) a rovněž zachovává v ovoci a zelenině všechny enzymy, vitaminy a další prospěšné látky. Průhledné nádoby na ovocnou šťávu a dřeň mají kapacitu 0,8 l.

Parní hrnec MORPHY RICHARDS 48780
Parní hrnec s celkovým objemem 10 litrů je vhodný pro přípravu zeleniny, masa i omáček. Zvládne připravit několik pokrmů najednou, a přitom uchovat přirozenou chuť a výživnou hodnotu každého z nich. Jeho součástí je digitální časovač, samostatně ovladatelné parní vaničky a programovatelný digitální displej.

Inteligentní elektrický hrnec Philips HD3037/70
Vyniká řadou moderních technologií, například 3D systémem ohřevu pro rovnoměrné ohřívání, 12 automatickými programy pro přípravu co nejzdravějších pokrmů a nepřilnavým vnitřním hrncem vhodným do myčky.

Multifunkční hrnec Tefal RK705138
Nabízí 12 programů pro každodenní snadnou přípravu oblíbených pokrmů, jako je dušení, vaření rýže  nebo cereálií, vaření rizota, vaření v páře, smažení, pečení, ohřívání nebo udržování teploty. Balení obsahuje i kuchařku s recepty. Je vybaven 3D ohřevem pro rovnoměrné ohřívání. Výhodou je i snadné mytí: vnitřní hrnec, odnímatelné vnitřní víko a parní koš jsou vhodné do myčky nádobí.

Jogurtovač SEVERIN JG 3516
Nejenže při výrobě domácího jogurtu, který vám pomůže obnovit střevní mikroflóru, ušetříte, ale budete mít zároveň perfektní přehled o jeho složení. Tento jogurtovač nabízí 7 skleniček ze skla s objemem 150 ml. Cena je 486 Kč.

Jogurtovač ARIETE Yogurella 621
Vyrobte si za 12 hodin svůj vlastní chutný jogurt. Oproti těm kupovaným budete mít jistotu, že do něj přidáte jen takové ingredience, které vám vyhovují. Objem nádoby je 1 l, připravíte v něm 6 běžných porcí.

Kuvings Fermentor – výrobník sýrů, jogurtovač
Staňte se expertem na domácí výrobu jogurtů, sýrů, octu, čalamády nebo ovocného vína. Tyhle pochoutky vyrobené na principu kvašení jsou mimořádně zdravé a chutné! Cena je 4990 Kč.

Kuchyňské váhy SENCOR SKS 36YL
V moderním designu v různých pastelových barvách zváží vše do 5 kg, o přesnost na 1 g se pak postarají 4 senzory. Nechybí ani funkce postupného dovažování a vynulování (TARA), dotykové ovládání či LCD displej.

Fitness náramek Fitbit Flex 2
Fitness náramek monitoruje každý váš krok, vzdálenost a spálené kalorie. Má i funkci spánkového režimu, na základě získaných dat vypočítá optimální dobu spánku, celý spánek monitoruje a ráno vás tiše vzbudí vibracemi. Kompatibilní jes chytrými zařízeními se systémy Android, iOS i Windows. V růžové, levandulové, černé nebo modré barvě.

Sportovní hodinky FITBIT Blaze
Stylové hodinky změří všechny vaše kroky, vzdálenosti, počet spálených kalorií, počet hodin, které jste prospali, i tepovou frekvenci. Také vás vzbudí vibracemi nebo vás upozorní, že vám přišla SMS nebo máte hovor, propojit ho můžete s operačními systémy Android, iOS i Windows Phone. Na jedno nabití vydrží baterie až 5 dní a náramek hodinek můžete vybírat z několika barev.